This version of the page http://imi.org.ua/world (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-22. The original page over time could change.
Світ | Інститут Масової Інформації
EN UA
Моніторинг | Наші партнери
The New York Times відмовилась від узгодження цитат та інтерв’ю
21 Вересень, 12:39
 

Газета The New York Times відмовилася від практики узгодження цитат та інтерв’ю, повідомляється на сайті видання.

Від редактора провідної спортивної газети Іспанії вимагають 15 тисяч євро
20 Вересень, 16:44
Адвокати головного тренера мадридського "Реала" Жозе Моурінью подали позов до Роберто Паломар, редактора "Marca" — провідної спортивної газети Іспанії. Тренер вимагає 15 тисяч євро в якості компенсації моральної шкоди за матеріал Паломар від 17 вересня. Про це повідомляє lenta.ru.
 
У Росії зареєстрували громадське телебачення
20 Вересень, 12:06
Мін'юст РФ зареєстрував Громадське телебачення Росії. Про це пише Lenta.ru з посиланням на "Інтерфакс" та прес-службу відомства.
 
Рішення про реєстрацію автономної некомерційної організації "Громадське телебачення Росії" (ГТБ) головне управління Мін'юсту по Москві прийняло 14 вересня, а в Єдиний державний реєстр юридичних осіб його внесли 17 вересня. Засновником Громадського ТБ став уряд, а генеральним директором - Анатолій Лисенко.
 
Авторам журналістських розслідувань в Росії запропонували носити зброю
19 Вересень, 12:27
Депутат від фракції «Єдина Росія» Борис Резник запропонував видавати журналістам, які ведуть небезпечні розслідування, дозвіл на носіння зброї. Про це пише lenta.ru з посиланням на «РБК daily».
 
Німецькій журналістці відмовили у білоруській візі
19 Вересень, 10:27
18 вересня кореспондентці німецького телеканалу ZDF Ганні Геллінек (Anne Gellinek) було відмовлено у в'їзній візі в Білорусь.
Держтелебачення Венесуели перервало трансляцію опозиційного кандидата, замінивши виступом Чавеса
18 Вересень, 08:37
У російській Держдумі створять комітет зі справ ЗМІ
17 Вересень, 23:11
У російській Держдумі створять комітет зі справ ЗМІ. Про це у понеділок журналістам заявив спікер нижньої палати Сергій Наришкін, повідомляє інформагенство РІА «Новости».
 
«Я дав доручення підготувати необхідні документи з формування ще одного комітету – комітету зі справ ЗМІ», – заявив Сергій Наришкін. На створення такого комітету знадобиться декілька тижнів, однак з’явиться він вже в осінню сесію, пояснив він.
 
«Комітет захисту журналістів» відзначив репортерів з Бразилії, Китаю, Киргизії та Ліберії
17 Вересень, 13:14
Автор програми "Специальный корреспондент" у Росії заявляє про погрози
13 Вересень, 15:15
Аркадій Мамонтов, автор програми "Спеціальний кореспондент" про замовників акції Pussy Riot, в середу в інтерв'ю "Російській службі новин" заявив, що йому надходять погрози фізичної розправи. Про це повідомляє lenta.ru.
 
У Стамбулі судять 44 журналістів
13 Вересень, 12:59
У Стамбулі почався найгучніший в історії Туреччини судовий процес над журналістами. Судять 44 журналістів, більшість із яких уже дев'ять місяців перебувають під арештом. Про це пише Комерсант-Україна.
 
Практично всі журналісти, які опинились на лаві підсудних,- курди, їм інкримінують зв'язки з Робочою партією Курдистану, що в Анкарі вважають терористичною організацією.
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »
Проект існує за підтримки:
Відродження