This version of the page http://www.brsm-nafta.com/ua/company.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-18. The original page over time could change.
Компанія :: "БРСМ-Нафта": мережа АЗС, роздрібний та гуртовий продаж бензину та дизпалива (Київ)
Рус Укр

Компанія

Компанія «БРСМ-Нафта» - це національна мережа автозаправних комплексів з високими стандартами обслуговування та кращою ціною на пальне, для бізнес-клієнтів - це оптові поставки бензину та дизельного палива, доставка нафтопродуктів в усі регіони нашої країни.

Компанія «БРСМ-Нафта» заснована в 1995 році. З моменту свого створення ми враховуємо побажання клієнтів і вимоги ринку, пропонуємо лише якісне пальне та взаємовигідні умови постачання бензину, дизельного палива й газу для підприємств усіх форма власності. Для досягнення цього працює команда з понад 1000 кваліфікованих співробітників.

Компанія «БРСМ-Нафта» пропонує своїм клієнтам:

• оптимальні умови поставок якісного пального виробництва Мозирського нафтопереробного заводу (Республіка Білорусь);

• зручні способи придбання пального;

• доставку світлих нафтопродуктів спеціалізованим транспортом у будь-яку точку України;

• послуги мережі сучасних автозаправних комплексів.

Корпоративним клієнтам і автолюбителям ми пропонуємо економити час і гроші. Для цього треба лише вибрати оптимальний спосіб оплати за пальне з фіксованою ціною та можливістю контролю витрат безпосередньо через сайт Компанії.

Величезне значення для нас має довіра клієнтів. Саме тому ми ретельно слідкуємо за якістю пального на наших АЗС, суворо дотримуємося високих стандартів обслуговування й окрім ЄВРО-пального пропонуємо сервісне обслуговування автомобілів (ремонт, шиномонтаж, мийка). У крамницях на заправках Компанії «БРСМ-Нафта» завжди можна придбати потрібний в дорозі асортимент автотоварів, харчові продукти, алкогольні та безалкогольні напої, гарячу каву.

Компанія «БРСМ-Нафта» активно розвивається, що неможливо без кваліфікованих співробітників. Наша команда завжди відкрита як для досвідчених працівників, так і для молодих співробітників. Інформацію про вакансії завжди можна отримати на нашому сайті.

Для нас важлива Ваша думка й ми готові до взаємовигідної співпраці. Якщо Ви маєте побажання, пропозиції або зауваження по роботі підрозділів Компанії, просимо направляти їх зручним для Вас способом.