This version of the page http://ufib.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-17. The original page over time could change.
Українська Федерація Індустрії Безпеки
English   Русский

 

Про УФІБ
Головна
Про УФIБ
Місія та Візія УФІБ
Переваги членства в УФІБ
Порядок вступу до УФІБ
Керівний склад
Документи УФІБ
Комітети
Робочі групи
Проекти УФІБ
Члени УФІБ
--------------------
ТК 165
--------------------
Нормотворча та законодавча діяльність
--------------------
Корисні посилання

Бібліотека

 

Об’єкти:

Технічні засоби:
Регіон:

Бренди:


      



Робота над проектами підзаконних нормативно-правових актів

На виконання Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України "Про охоронну діяльність", затвердженого Кабінетом Міністрів України 25.04.2012, триває підготовка проектів підзаконних нормативно-правових актів. Зокрема МВС України підготовлено проект Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності.

Пропонуємо надати свої зауваження і пропозиції до зазначеного проекту.

Усі пропозиції від членів УФІБ будуть розміщені тут

Також інформуємо, що у Верховній Раді України зареєстровано законопроект http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=43223, яким планується внесення змін до Закону України "Про охоронну діяльність". Вказаний проект нормативно-правового акту безпосередньо торкається інтересів суб’єктів охоронної діяльності, тому зауваження учасників ринку матимуть велике значення у процесі прийняття або відхилення акту.

Зауваження і пропозиції прохання надсилати до секретаріату УФІБ не пізніше 24 серпня 2012 року  на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Узагальнені пропозиції від УФІБ будуть відправлені до Робочої групи з питань опрацювання законопроектів та проектів інших нормативно-правових актів при УСПП.

 

Перший Національний конкурс «Лідери ринку безпеки»

Інформуємо вас, що за ініціативи Ради керівників громадських об’єднань ринку безпеки у 2012 році започатковано проведення Першого Національного конкурсу «Лідери ринку безпеки».

Організатори конкурсу:
- Українська федерація індустрії безпеки
- Українська федерація професіоналів безпеки
- Українська федерація спеціалістів безпеки
- Український союз пожежної та техногенної безпеки

 

Підсумки І Міжнародної конференції «Банківська безпека: проблеми та рішення»


10–11 липня 2012 року відбулась І Міжнародна конференція «Банківська безпека: проблеми та рішення». Організатором заходу виступив журнал «Банкиръ», партнером конференції - ВГО «УФІБ».

У ході дводенної конференції на п'яти пленарних секціях - «Економічна безпека», «Інформаційна безпека», «Протидія шахрайству у фінансових структурах. Безпека транзакцій »,«Технічні засоби захисту. Фізичний захист» і «Страхування ризиків у банківській діяльності» - було заслухано 28 доповідей за цими напрямками.

 

І Міжнародна конференція «Банківська безпека: проблеми та рішення»

10-11 липня 2012 року у м. Києві відбудеться І Міжнародна конференція «Банківська безпека: проблеми та рішення».

Організатор конференції – журнал «Банкиръ», партнером конференції є ВГО «УФІБ».

Мета конференції – обговорення проблематики банківської безпеки в Україні, ознайомлення з новітніми технологіями та обладнанням у сфері банківської безпеки. Під час конференції обговорюватимуться питання економічної безпеки, інформаційної безпеки, протидії шахрайству у фінансових структурах, а також технічним засобам захисту.

Запрошуємо до участі.

Докладніше про захід
Умови участі в конференції Членам УФІБ – знижка 20%
Заявка на участь

 

АРХIВ НОВИН

 
Закритий розділ

Партнери







Контакти


03179, м. Київ, просп. Перемоги, 123, оф. 407


Тел.: (044) 284-1216

E-mail: ufib@ufib.com.ua