This version of the page http://www.grandinstrument.com/ukraine.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-13. The original page over time could change.
Обладнання для сто » діагностичне обладнання » www.grandinstrument.com
Наш телефон (Kiev Star): (067) 888-00-44, (MTS): (066) 888-00-44

Каталог оборудования

Каталог инструмента

Каталог специнструмента

Инструмент и оборудование СНГ

Заказать каталог
Сучасне обладнання для СТО
Сучасне обладнання для СТО

Останнім часом на шляхах нашої країни з'являється все більше і більше автомобілів. Серед них багато нових, придбаних у салоні, але зустрічаються і вживані. Цілком зрозуміло, що сьогодні відкрити станцію технічного обслуговування дуже вигідно. Все обладнання для СТО ви можете придбати в нашій компанії Гранд Інструмент.

За ті роки, що ми працюємо на ринку, компанія Гранд Інструмент заробила собі гарну репутацію. Практично весь перелік товарів завжди є в наявності на складі. Наше діагностичне обладнання сертифіковано в Україні, його надійність підтверджена багатьма клієнтами.

Компанія Гранд Інструмент пропонує вам не тільки обладнання для діагностики авто, автомобільні сканери launch x431, підйомники та інше. Ми можемо надати вам можливість придбати у нас професiйний iнструмент від компанії TOPTUL. Крім того, наша компанія пропонує найвигідніші ціни, тому що працює напряму з виробниками товару, які реалізують його в Україні як оптом, так і в роздріб. Ми пропонуємо співпрацю як СТО, так і різним торгівельним підприємствам.

 
Наверх
Назад
Сучасне обладнання для СТО
Главная | О компании | Информация | Контакты | Карта сайта