This version of the page http://www.naverex.net/aboutukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-10. The original page over time could change.
Про нас
  
+38(044) 585-93-39

  Про нас
 Ліцензії
 Партнери
 Співпраця
 Пресc-центр
 Вакансії

Про нас

послуги

підключення

для бизнесу

для дому

телебачення

оплата

особовий каб.

підтримка

форум

Переваги

Майже 15 років компанія Навігатор-Онлайн займає міцні позиції на ринку інформаційних технологій та доступу до мережі Інтернет. Навігатор-Онлайн має офіційний статус українського LIR (Local Internet Registry) від організації європейських провайдерів Інтернет RIPE (Resèaux IP Europeens). Всю діяльність компанія Навігатор-Онлайн здійснює у правовому полі, що підтверджується відповідними ліцензіями. Навігатор-Онлайн постійно займається розвитком своєї опорної  мережі по місту, створює і обладнує майданчики (точки присутності). Компанія побудувала та продовжує розвивати власну волоконно-оптичну мережу. Загальна довжина волоконно-оптичної магістралі в м. Києві складає більше 100 км, при цьому сумарна довжина розгілкованих оптичних кабелів складає 200 км.

Сутність роботи нашої компанії – якість, надійність послуг, які надаємо клієнтам, доступність у ціні.

Наша компанія надає повний спектр інтернет-послуг:
* доступ до глобальної комп’ютерної мережі Інтернет волоконно-оптичними лініями зв’язку з високою швидкістю доступу;
* інтеграція розрізнених  в місті офісів в єдину корпоративну мережу;
* організація віртуальних приватних мереж (VPN-з’єднання);
* супроводжуючі сервіси (колокейшн, хостинг, реєстрація доменних імен і т.п.);


У нас працюють кваліфіковані спеціалісти служби технічної підтримки, за досвідом яких ви зможете звернутися у будь-який момент з будь-яким питанням, яке пов’язане з роботою у мережі.
Наша компанія завжди іде пліч-о-пліч з розвитком інформаційних технологій, постійно розвивається та оперативно реагує на ринкові зміни. Ми використовуємо нові, сучасні технології, щоб наші послуги були дійсно якісними, дійсно надійними та дійсно доступними.
Ми орієнтовані на будь-якого користувача: однаково сумлінно працюємо як з крупними корпоративними клієнтами, так і клієнтами з бюджетним домашнім підключенням. Тому нашими замовниками є, як великі компанії, так і звичайні физичні особи.