This version of the page http://med.edu.ua/ukr/view_conf/8.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-05. The original page over time could change.
ХМАПО 15-16 листопада 2012 року в м. Харкові відбудеться Науково-практичний симпозіум з міжнародною участю „ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДОПОМОГИ НОВОНАРОДЖЕНИМ»
   
 

 Конференцii


15.08.2012
15-16 листопада 2012 року в м. Харкові відбудеться Науково-практичний симпозіум з міжнародною участю „ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДОПОМОГИ НОВОНАРОДЖЕНИМ»

Відповідно до  «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів, НПК   і наукових семінарів, які проводитимуться у 2012 році» , що затверджений МОЗ України та НАМН України, 15-16 листопада 2012 року в м. Харкові   відбудеться Науково-практичний   симпозіум з міжнародною участю „ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДОПОМОГИ НОВОНАРОДЖЕНИМ» з нагоди 90-річчя   Харківської медичної академії післядипломної освіти та   35-річчя заснування кафедри неонатології ХМАПО .

            Філософія програми Симпозіуму – мультидисциплінарний підхід   до найактуальніших проблем неонатології з точки зору доказової медицини. Принциповою позицією Симпозіуму буде відображення   інтеграції усіх досягнень   перинатальної медицини в розвитку неонатології.

Основні питання, що будуть розглянуті:

  • Невирішені проблеми неонатології з позицій доказової медицини
  • Проблемні питання надання хірургічної, нейрохірургічної та кардіохірургічної допомоги   новонародженим. Нові підходи та форми хірургії новонароджених.
  •  Організація та забезпечення медичної допомоги дітям з малою масою   тіла при народженні
  • Інтенсивна терапія   і виходжування новонароджених з малою масою тіла.
  • Неонатальні ендокринологічні проблеми та нові підходи до терапії.
  • Телемедичні технології в рішенні консультативно-діагностичних завдань критичних станів.
  • Лабораторні дослідження в неонатології,   проблеми и можливості розвитку неінвазівних клініко-лабораторних технологій.
  • Фармакотерапія в неонатології - методологічні і етичні особливості. Лабораторний моніторинг  і контроль якості  терапії   в неонатології.
  • Неонатальні аспекти медичної психології
  • Морфологічна діагностика-можливості та проблеми
  • Сучасні неонатальні технології діагностики, лікування та профілактики
  • Клінічні протоколи лікування   і виходжування новонароджених .
  • Викладання неонатології    в закладах   до- та післядипломної вищої освіти

 

             Для участі в   роботі НПК запрошуються головні спеціалісти з неонатології обласних УОЗ, завідуючі відділеннями та лікарі-ординатори     неонатологічних відділень пологових будинків, центрів охорони здоров'я матері та дитини, перинатальних центрів,   інтенсивної терапії та виходжування недоношених   новонароджених обласних дитячих лікарень, Інститут ПАГ АМН України, УДСЛ “ОХМАТДИТ”, керівники та викладачі профільних кафедр неонатології, педіатрії та перинатології закладів вищої медичної освіти.

            

             Мова конференції - українська, російська, англійська.

             Місце проведення конференції –

             м. ХАРКІВ,   вул. Академіка Павлова, 271; «Радмір Експохол».

 

    Витрати на відрядження - за основним місцем роботи (згідно наказу МОЗ).

     

        Оргкомітет: кафедра неонатології Харківської медичної академії післядипломної освіти ( зав. каф.   проф. Клименко Тетяна Михайлівна)  

Ад реса   61176, м. Харків , вул. Корчагінців 58,  (тел/факс. ( -057)-710-12-13;

 (057)710-51-80).     E-mail: klimenko.t@inbox.ru, karapetyan .olga @gmail .com, olga_karapetyan@mail.ru
 
Детальніша інформація у файлі

 

Повернутися
Усi новини
19.07.2012
Харківський медичний журнал - Електронне видання
Харківська медична академія післядипломної освіти, Молодіжна асоціація студентів-медиків України починає випуск нового зареєстрованого у ВАК України видання Харківський медичний журнал - Електронне видання
Усi конференцii
31.08.2012
Підсумкова науково-практична конференція молодих вчених "Медицина XXI століття"
Молодіжний діловий центр Харківської медичної академії післядипломної освіти повідомляє, що 29 листопада 2012 року планується проведення підсумкової науково-практичної конференції молодих вчених "Медицина XXI століття". На конференції будуть представлені наукові досягнення молодих вчених віком до 35 років в різних галузях медичної науки. Відкриття конференції відбудеться у конференц-залі головного корпусу Академії 29 листопада 2012 року о 10.00, реєстрація учасників з 8.00.
25.08.2012
III МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ. Інновації в медицині - здоров'я нації
25 - 27 вересня 2012 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться масштабна подія для галузі охорони здоров'я України – III МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ. Інновації в медицині - здоров'я нації
15.08.2012
15-16 листопада 2012 року в м. Харкові відбудеться Науково-практичний симпозіум з міжнародною участю „ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДОПОМОГИ НОВОНАРОДЖЕНИМ»
Філософія програми Симпозіуму – мультидисциплінарний підхід до найактуальніших проблем неонатології з точки зору доказової медицини. Принциповою позицією Симпозіуму буде відображення інтеграції усіх досягнень перинатальної медицини в розвитку неонатології