This version of the page http://phpua.net/Istoriya/Index1.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-04. The original page over time could change.
PHP: ІСТОРІЯ. МІСЦЯ. ДЖЕРЕЛА

  

PHP: ІСТОРІЯ. МІСЦЯ. ДЖЕРЕЛА

На відміну від багатьох інших мов програмування, РНР був створений не якою-небудь корпорацією або генієм-програмістом, а звичайним користувачем, Расмусом Лердорфом, в далекому 1994 року. Мета розробки мови була проста - зробити домашню сторіночку Расмуса більш інтерактивною, а значить, і привабливішою для відвідувачів. Расмус розробив базовий синтаксис і написав перший інтерпретатор своєї мови, що отримала назву Personal Home Page Tools, - тобто РНР. Цей інтерпретатор міг обробляти лише декілька основних команд, проте початок був покладений.
У 1995 році Расмус допрацював інтерпретатор РНР, з'єднавши його з іншою своєю програмою, що уміла обробляти HTML-формы (FI, що іменувалася, - від "Form Interpretator"), а також зробив так, що інтерпретатор, що отримав назву Php/fi Version 2, міг ставати частиною web-сервера. Ця новина дозволила програмам на РНР виконуватися дуже швидко. Крім того, в тому ж 1995 року інтерпретатор РНР був доповнений возможностямі1 обробки нових команд, зокрема, команд для роботи з серверами баз даних і автоматичного створення gif-файлов (останнє, наприклад, може бути використано для генерації кнопок-лічильників відвідин). Php/fi був розміщений в Мережі для загального використання, і почалося його повсюдне поширення. До кінця 1997 року РНР використовувався більш ніж на п'ятдесяти тисячах сайтів.
Web-мастера швидко оцінили достоїнства нової мови web-программирования, такі як легкість освоєння і багатство можливостей, і незабаром традиційні Perl і Із сталі здавати свої позиції. Оскільки вихідний код інтерпретатора був відкритий (а сам інтерпретатор, зрозуміло, безкоштовний), то ентузіасти стали займатися його доопрацюванням, і влітку 1998 років з'явився на світ РНРЗ - дітище Зіва Сураськи і Енді Гутманса (Zeev Suraski and Andi Gutmans). РНРЗ був створений практично "з нуля", оскільки його автори визнали код попередніх версій недостатньо ефективним. Крім того, РНРЗ став вельми легко розширюваним продуктом. Будь-який, модуль розширення РНР, що створив на основі певних стандартів, дозволяє, скажімо, працювати з архівами якого-небудь типа, міг цей модуль інтегрувати з програмними файлами РНР без яких-небудь серйозних витрат часу і сил. Вже до кінця 1999 року число сайтів, побудованих на основі РНР, перевалило за мільйон. Вельми важливою гідністю РНР також було те, що програми, що дозволяли обробляти команди РНР, були створені практично для всіх операційних систем, від Windows до Unix і Linux.
У 2000-м-коді року вийшла розроблена компанією Zend Technologies четверта версія інтерпретатора РНР, доповнена безліччю нових функцій. В даний час саме вона є найбільш поширеною - РНР використовується більш ніж на 20% сайтів Мережі. Зараз готується вже п'ята версія даної мови.

  
На правах реклами: Кредит под залог недвижимости: смотреть порно. Объявления о работе. . Увеличения полового члена: операция по увеличению полового члена. Методики увеличения члена на CD. 1 2 Необходимо выставить права 777 на папку 62014364

:: Меню ::

ГОЛОВНА

Введення

Небагато про Web-программировании

PHP: Історія. Місця. Джерела.

PHP: Основи

PHP: Вибіркове завантаження

PHP: Простий інтернет-магазин

PHP: Папкопотрошилка

PHP: Закачування файлів

PHP: Авторизація доступу

PHP: Гостьова книга

PHP: Система оцінки матеріалів

PHP: Файловий менеджер

PHP: Корисні дрібниці

PHP: Способи передачі даних між окремими сторінками

Висновок

Додаток 1. Перетвори свій сайт на портал

Додаток 2. Використовуй те, що під рукою - і не шукай завжди інше

Додаток 3. На сайті - як в "Вінде"


:: Реклама ::

  Настройка і оптимізація комп'ютера Для профессионалов, ремонт холодильников, обращайтесь!
Фирма Гараж - современные запчасти опель заказ по Украине.

 

:: Статистика ::

 

:: Навігація ::

Головна

Гостьова книга

Додати у вишукане  

 

 

 


Copyright © Asentli, 2008