This version of the page http://zao.khai.edu/uk/site/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-03. The original page over time could change.
Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського - Заочний факультет - Головна


Доброго дня! Welcome!

 

Здрастуй, шановний гість! Ми знаємо, що ти недаремно виявився в полі уваги нашого сайту, і ми знаємо, що ти один з небагатьох, хто готується зробити важкі кроки назустріч своєму майбутньому. Ти вже що то зробив у своєму житті, і чим далі, тим більше тебе турбує незадоволеність своїм рівнем освіти. Цим ти отлічаешся від тих, хто вважає за краще проводити час за сайтами іншого роду. Ти розумієш, що освіта - це крок далі шляхом твого кар'єрного зростання. Ти мужня людина - оскільки в наш час поступитися власним вільним часом на користь явною, але такої далекої (здавалося б) перспективи - це вчинок. І разом з тим ти романтик - наш інститут найближче до неба, до космосу - яку б спеціальність ти не обрав, ти закінчиш Національний аерокосмічний університет!

Наш сайт представляє один з 10 факультетів ХАІ - факультет заочно - дистанційного навчання.

Така форма навчання поєднує в собі традиційні, заочні методи і принципи навчання і нові технологічні можливості освіти. Часто під дистанційною освітою розуміється можливість здобуття вищої освіти жодного разу не виїжджаючи в альма-матер, тобто базовий вуз. З такою думкою можна погодитися, якщо за допомогою дистанційного навчання ви отримуєте сертифікат про проходження тримісячних бухгалтерських курсах. Але якщо мова йде про отримання диплома бакалавра з якого або напрямку, то тобі необхідно за чотирирічний термін навчання освоїти від 70 до 90 різного роду предметів.

 
У нашому випадку складні предмети, що вимагають більш ретельного освоєння, представлені у форматі заочного навчання - письмові контрольні роботи, відповідні контрольні процедури. Гуманітарні та загальноосвітні предмети представлені у формі дистанційного формату - тобто такі курси можуть бути прослухані і здані безпосередньо з будинку у певні навчальними планами терміни.

Які спеціальності ми пропонуємо тобі в 2012 навчальному році? З переліком спеціальностей можна ознайомитись тут

На всі ці спеціальності ти можеш вчинити на заочну форму навчання. Зрозуміло, на денній формі навчання цих спеціальностей набагато більше.

І не переживай, в підсумку і ти і випускник денної форми навчання отримаєте абсолютно однаковий пластиковий диплом про закінчення вищого навчального закладу.

Якщо ти живеш в наступних містах України або поруч з ними, тобі пощастило - представительст нашого університету є в Євпаторії , Києві, Краматорську , Лозовій, Луганську , Свердловську , Новомосковську . Дзвони, а краще приходь до представництва і дізнайся умови прийому та навчання

 


Новини

Всі новини