This version of the page http://gbc.net.ua/1/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-03. The original page over time could change.
ProgGroup - найнижчі ціни на сайти високої якості, створення сайтів Чернівці, веб-студія Чернівці, сайт візитка від 200$

ProgGroup - створення сайтів

www.proggroup.net

Про компанию

    Студія «ProgGroup» це команда досвідчених програмістів і дизайнерів, яка займається розробкою високоякісних і легко управляючих веб-сайтів, їх підтримкою, оптимізацією і розкруткою.
    Співпраця зі студією – це душевний комфорт, високий професіоналізм і повне взаємо порозуміння. В основі діяльності «ProgGroup» лежить створення і впровадження нових прогресивних інформаційних технологій для веб-сайтів. Використовуючи великий об’єм і високу якість знань персоналу у веб програмуванні і дизайні компанія створює професійні веб-сайти, корпоративні портали, особисті сторінки для своїх партнерів.

   Накопичений роками досвід та самовіддана праця дозволяє нашому колективу стрімко розвиватись. Використання новітніх технологій дозволяє створювати швидкі і зручні проекти, які приваблюють ексклюзивним дизайном та простотою у використанні.
    Завдяки роботі талановитих веб-дизайнерів макети сайтів від «ProgGroup» - привабливі і неповторні.

    Ми створюємо наші проекти на базі власної системи управління сайтом. Практичний, легкий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс програми – справжній помічник відповідального за обновлення веб-ресурсу. Для освоєння та використання нашої системи управління не потрібно спеціальної підготовки і особливих знань.  Достатньо бути звичайним користувачем ПК.
Власник сайту від  студії «ProgGroup» отримує швидкий, гарний, абсолютно управляючий, зручний веб-ресурс з корисною інформацією для своїх партнерів і клієнтів.

  • Основні принципи на основі яких ми будуємо свою роботу:
  • Орієнтування на клієнта
  • Компетентні кваліфіковані спеціалісти
  • Екслюзивність веб-проекту
  • Сучасні тенденції в розробці сайтів
  • Прозорість і відкритість
  • Відповідальність
  • Ми уважні, але  ненав'язливі