This version of the page http://www.dem-alliance.org/oseredki/hmelnicka-oblast.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-03. The original page over time could change.
Хмельницька область
Eng
Укр
Вхід                  

Роби те, до чого народжений, будь справедливий і миролюбний громадянин, і досить із тебе

Григорій Сковорода
Хмельницька область
У Хмельницькому відбулася благодійна виставка молодих художників Вибори виборами, але дітям в інтернатах допомогати потрібно увесь час. От і творча молодь Хмельницького об'єдналась заради цього.
09.08.2012
Хмельницький осередок Молоді ДемАльянсу став більш досвідченим і поповнився новими людьми Хмельницький обласний осередок провів звітно-виборчу конференцію! Наша команда стала більш досвідченою і до неї приєднались нові чудові люди!
11.02.2012
Хмельницький дав владі п’ять днів на відповідь 10 травня о 15:00 під стінами Хмельницької міської ради відбулась акція «Прорив до інформації».
11.05.2011
Хмельницький об’єднується для адвокаційних дій 28 квітня у Хмельницькому найактивніші представники громадського сектору зібрались для обговорення інструментів адвокації. Захід відбувався в рамках мережі Адвокаційних клубів, яку створює ВМГО Демократичний альянс.
01.05.2011
У Хмельницькому розмовляють англійською 9 квітня у місті Хмельницькому в кафе монотеатру «Кут» відбулось перше засідання клубу «Speaking Club».
09.04.2011
Година Землі у Хмельницькому 26 березня на площі міста волонтери запалили «Ліхтарики турботи», як символ підтримки Всесвітньої акції «Година Землі»
27.03.2011
В Хмельницькому з’являться свої фахівці із впливу на владу. 13 лютого гостинний Хмельницький зустрів групу експертів, що приїхали для проведення відбіркового семінару «Академії практичної адвокації».
13.02.2011
Хмельницький приєднався до Кампанії активізації молоді До Кампанії громадянської активізації молоді приєдналися і студенти Хмельницької області. 24 жовтня відбувся черговий відбірковий тур серед бажаючих стати учасником всеукраїнського проекту. Протягом дня активні молоді люди брали участь в різних іграх, обговореннях, змаганнях, виконували цікаві і нестандартні завдання. Ті, хто виявив найбільше бажання та проявив найкращі здібності будуть запрошенні до участі у проекті.
26.10.2009
1
Контакти

Хмельницький обласний осередок ВМГО  "Молодь Демократичного Альянсу"

Інформація про команду та діяльність

 

Голова Корсун Інна 

 korsunya'at'yandex.ru