This version of the page http://rivne.com.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-02. The original page over time could change.
Новини / РІВНЕ / rivne.com.ua
Новини  |   Коментарі  |   Статті  |   Афіша  |   Довідка
ПОШУК:
Новини
31 серпня 2012

18:54  На Рівненщині на придбання учнівських меблів витратили 450 тисяч гривень

Цьогоріч на придбання учнівських меблів передбачили 450 тисяч гривень. За ці гроші до нового навчального року вдалося оновити майже тисячу шкільних парт, розповів начальник обласного управління освіти та науки Іван Вєтров. Втім, відповідно до замовлень, що надійшли з районів, оновити учнівські столи та стільці потрібно ще у 1300 класах.

детальніше
18:53  В Рівненській області у перший клас піде понад 14 тисяч школярів

Найбільше першокласників – у північних районах області. Водночас в цілому на Рівненщині поступово зростає кількість дітей, які йдуть до школи. Так, торік у перший клас пішли 13 642 учні, цьогоріч їх буде майже на тисячу більше, прогнозують освітяни. Така тенденція зберігатиметься й у наступні декілька років.

детальніше
18:52  В Сарненському районі автомобіль «FORD Sierra» наїхав на велосипедиста

30 серпня 00:10 в селі Немовичі по вул. 17-го вересня Сарненського району, водій автомобіля «FORD Sierra» 45-річний Сергій, житель села Зносичі, рухаючись зі сторони свого села в напрямку Сарн наїхав на 28-річного велосипедиста Андрія, жителя села Немовичі, який переїжджав проїзну частину дороги по ходу руху транспортного засобу.

детальніше
18:52  Рівненські паралімпійці здобули у Лондоні одну золоту та дві бронзові нагороди

Одну золоту та дві бронзові нагороди вибороли наші спортсмени-дзюдоїсти у складі збірної команди України на Паралімпійських іграх у Лондоні.

детальніше
18:50  ДТП на Рівненщині: «ВАЗ» зіткнувся з VOLKSWAGEN

28 серпня близько 09:00 на автодорозі Кузнецовськ - РАЕС, водій автомобіля «ВАЗ-21104», 32-річний Андрій з Кузнецовська, рухаючись зі сторони РАЕС в напрямку даного міста, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем VOLKSWAGEN PASSAT під керуванням 33-річного Юрія.

детальніше
18:49  На Рівненщині у рівнянина викрали антену, а у жительки Рокитного - велосипед

Орієнтовно в період часу з 23 по 25 серпня викрали супутникову антену з даху будинку по місцю проживання 45-річного рівнянина.

детальніше
18:48  Битву за врожай селяни виграли!

І все - попри аномальну спеку, що спостерігалась в області два останні місяці.

детальніше
18:47  У Рівному презентували нове приміщення Реєстраційної палати

До дня підприємця міська влада Рівного зробила справжній подарунок бізнесменам. Сьогодні презентували нове приміщення реєстраційної палати. Знаходитися вона буде за адресою вулиця Поштова, 2 в колишньому приміщенні "Обнови".

детальніше
18:47  На Рівненщині правоохоронці затримали сутенерку

24-річну "сваху", яка за гроші зводила подружку з клієнтом, затримали співробітники Костопільського РВ УМВС.

детальніше
18:46  Вже кілька років рівняни бояться переходити фатальну дорогу

Мешканці району Боярка у Рівному бояться за своє життя. Їм просто не залишили вибору. Переходити через дорогу, де може збити машина, чи через аварійний перехід, де можна поламати руки і ноги. Така дилема вже декілька років стоїть перед мешканцями Боярки.

детальніше
18:45  Рівненський гурт OT VINTA на славу пофестивалили у Сопоті

День Незалежності України рівненський гурт OT VINTA цьогоріч зустрічав у Польщі. Там на пісенному фестивалі у Сопоті хлопці виборювали головний приз - Бурштинового Соловейка. Рівняни першими представляли Україну після багаторічної перерви фестивалю. І хоча Соловейка не отримали, але європейську публіку - полонили.

детальніше
18:45  Жителі Рівненщини лише за перше півріччя 2012-го придбали 1143 нових автівки

Майже половина з куплених нових автівок не дорожчі за 17 тисяч доларів. 43% від загалу припало на машини вартістю від 17 до 35 тисяч доларів. 8% - автомобілі люкс та преміум класу, дорожчі за 35 тисяч доларів.

детальніше
18:44  На рівненській лебединці з`явився новий витвір архітектури

"Карета кохання" приїхала і закам`яніла на березі озера. Першими її уподобали дітлахи, наступною стала пара молодят.

детальніше
18:43  Рівненчанин обгорів у трансформаторній підстанції, та залишився живим

Не лізь, бо вб`є - таке застереження на трансформаторній будці не зупинило електрозварювальника з Володимирецького району. Чоловік самовільно зірвав замок і таки вліз до підстанції під напругою 10 тисяч вольт, щоб самотужки відновити електропостачання у своєму селі. Ініціатива не лишилася без покарання, через неправильне поводження зі струмом електрична дуга зачепила чоловікові руку. Нині з опіками третього ступеня його лікують у районній лікарні.

детальніше
18:41  Обласні чиновники продовжують шукати способи розвитку територіальних громад Рівненщини

Нова ініціатива - стратегічний план розвитку під назвою "Вектор". Його вже почали впроваджувати в одному із сіл області.

детальніше
24 серпня 2012

08:56  У Рівному розшукують вбивцю пенсіонерки-підприємця

Уночі 22 серпня під час пожежі в Рівному було виявлено труп пенсіонерки 1948 року народження.

детальніше
08:55  У Рівному затримали адвоката, який підбурював клієнта дати хабар

 

детальніше
08:51  Через амброзію на Рівненщині введено карантинний режим

У Рівненській області введено карантинний режим – виявлена амброзія полинолиста.

детальніше
08:50  Сьогодні у Рівному вручали шкільні автобуси

Сьогодні у Рівному вручали автобуси. Не прості, а шкільні. Чотирнадцять новеньких "Іванів" Запорізького автомобільного заводу передали школам області. До першого вересня чиновники обіцяють вручити навчальним закладам Рівненщини ще шістнадцять автобусів.

детальніше
08:50  Чи за нові парти сядуть рівненські школярі з початку навчального року?

Менше двох тижнів залишається до першого вересня. До нового навчального року практично готові 690 навчальних закладів, які працюють в Рівненській області. Про це звітували на освітянській конференції. Говорили і про регіональну мову.

детальніше
08:49  Рівненські олімпійці продовжують збирати нагороди

Керівництво обласної адміністрації та ради привітали з поверненням з Лондону п`ятьох рівненських спортсменів. Олена Бурковська участь в олімпійських іграх брала вперше. Зізнається найбільше сподобався Лондон. Враження від побаченого не змогло зіпсувати навіть 48 місце у забігу на 42 кілометри.

детальніше
08:48  Вишиванковий флешмоб першими підхопили рівненські журналісти

Наші колеги одразу вирішили нагадати усім рівнянам про державні свята, символом, звичайно, стали вишиванки. Що спонукає українців одягати національне вбрання ?

детальніше
08:47  Синьо-жовтий стяг, що символізує суверенітет України, підняли над майданом Незалежності у Рівному

Нині українці святкують день прапора. Державний стяг України затвердили Постановою Верховної Ради України від 28 січня 1992 року. На загальнодержавному рівні День державного прапора почали святкувати із 2004 року, тоді президент Леонід Кучма підписав указ про встановлення Дня державного прапора України, який святкуватиметься щорічно 23 серпня. До цього День державного прапора святкувався тільки в Києві на муніципальному рівні.

детальніше
22 серпня 2012

13:20  Шукають власника дев’ятиповерхівки

Будинок №257 на вулиці Соборній став відомим завдяки аварійній ситуації — на початку літа багатотонні бетонні сходи пожежної драбини ледь не зірвалися з висоти сьомого поверху на голови перехожих. Сходи зрізали і про будинок забули. Так і не дізнавшись, з якої причини обірвалися пожежні сходові марші і чи немає іншої загрози руйнування цього 182-квартирного будинку. Натомість люди дізнались про інше — їхній будинок переданий іншому власнику. Тепер їх непокоїть, чи не перепродадуть його і чи не опиняться вони після цього на вулиці.

детальніше
13:20  У Рівному лікують хлопця, який нічого про себе не пам`ятає

Тиждень без пам`яті. Юнак орієнтовно 20-25 років чекає поки його упізнають або розшукають рідні. Його спогади починаються із ранку минулого понеділка. Як та де жив до того, він, каже, не пам`ятає. Не може пригадати й свого імені та прізвища. Можливо одне із цих імен належить його матері, сестрі чи коханій. Хлопець каже, нічого про себе не пам`ятає. А названі жіночі імена йому знайомі та подобаються. Своє життя він пригадує із минулого понеділка, коли на світанку опритомнів у парку на "Ювілейному" й помандрував у пошуках допомоги.

детальніше
13:19  Двісті тисяч гривень не вистачає на будівництво меморіального комплексу "Героям Гурбенської битви"

Про це на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків повідомив голова Здолбунівської райдержадміністрації. Проте депутати не поспішають фінансувати добудову меморіалу. Гроші на будівництво меморіального комплексу "Героям Гурбенської битви" виділені на початку року Рівненським обласним та Здолбунівським районним бюджетами. Проте двісті тисяч гривень не вистачає на добудову меморіалу, каже голова Здолбунівської райдержадміністрації. Депутати бюджетної комісії обласної ради дивуються, мовляв кошти на Гурби перераховували і меценати, і обласні ради інших регіонів України зокрема Львівська та Івано-Франківська. Голова Здолбунівської райдержадміністрації пояснює — всі кошти пішли на церкву.

детальніше
13:18  Що робити, щоб не гинула риба в Усті?

Над цим питанням сьогодні міркували члени екологічної комісії рівненської обласної ради. Ціна питання п`ятдесят тисяч гривень. Саме стільки коштів попросили в депутатів представники управління держрибохорони в Рівненській області. Вже кілька разів цього року в рівненській Усті масово гинула риба. Працівники обласного управління держрибохорони кажуть, причин такого мору риби багато. Але основна через водорості, які через високу температуру повітря поглинали кисень. Тому пропонують депутатам обласної ради профінансувати закупівлю та вселення рослиноїдних риб.

детальніше
13:17  Через парламентські вибори рівненські рекламісти ледь не залишилися без заробітку

 Через вибори до Верховної Ради ледь не зазнав краху рекламний бізнес у Рівному. На три агатаційні місяці керівник міста забажав підвищити плату за рекламу у півтора рази. Новий тариф, кажуть в асоціації рекламістів, міг коштувати бізнесу. Рекламний бізнес ледь не став зброєю проти його власників. Міські чиновники забажали за рахунок рекламних площ збільшити доходи до міської скарбниці.

детальніше
13:16  Наслідки буревію у північних районах області ліквідовано

21 серпня на території північних районів Рівненщини, які постраждали внаслідок буревію, протягом дня працівниками МНС та створеними спеціальними бригадами ліквідовано наслідки негоди. Зокрема повністю відновлено енергопостачання у всіх населених пунктах. Покрівлі житлових будинків та дах місцевої школи в селі Милячі Дубровицького району повністю відновлено. Перекрито поштове відділення та медичну амбулаторію. Рятувальниками за допомогою спецобладнання розчищено автошляхи та під’їзди до житлових будинків.

детальніше
13:13  Рівненським Поліссям пройшовся буревій

Найбільше лиха він завдав у Дубровицькому та Зарічненському районах. Внаслідок сильних поривів вітру частково пошкоджено дахи житлових будинків. А от у селі Милячі Дубровицького району з даху школи було зірвано близько 100 листів шиферу.

детальніше
18 серпня 2012

13:37  Завтра на трьох вулицях Рівного не буде електроенергії

У зв’язку з ремонтом обладнання та обрізкою гілля 20 серпня з 09.00 до 18.00 не буде електроенергії на вулицях: Шевченка 18-50, 51-85, 85А, 85Б, Пересопницька 8-12, 12А, 9, Соборна 276.

детальніше
13:36  У "підземці" стрілятимуть?

Підземний пішохідний перехід на вулиці Соборній у мікрорайоні "Ювілейний" міська влада Рівного готова здати в оренду під будь-що, аби лишень у ньому навели порядок. Втім, поки що бажаючих взяти "підземку" в оренду нема. Тим часом кількість варіантів її використання розширюється.

детальніше
13:35  Понад дві тисячі телетюнерів

виділили Рівненщині. Їх через  відділення «Укрпошти» безкоштовно отримують пільговики краю, повідомляють з прес-служби РОДА. За цифровими декодерами звернулися майже 30 тисяч жителів області. Вони подавали відповідні заяви до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення. Тож нині одержують пристрої, які дозволять через звичайну антену безкоштовно дивитися українські телеканали у високій цифровій якості.

детальніше
13:34  17-річний хлопець у Рівному порізав свого сусіда

6 серпня близько 21.00 в реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні з попереднім діагнозом: множинні проникаючі колоті рани грудної клітки, шиї та попереку, травматичний шок був госпіталізований 17-річний Олександр.

детальніше
13:32  У Рівному обдурена жінка віддала всі свої гроші на «п’ятихвилинний молебень»

15 серпня у Рівному 32-річна жінка стала жертвою шахрайки, яка, прикриваючись набожністю та надзвичайними здібностями, заволоділа грошима – 22 тис. грн, які потерпіла збирала не один рік.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Rivne.com.ua є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.