This version of the page http://undp.org.ua/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-30. The original page over time could change.
Програма розвитку ООН в Україні
Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй

UNDP in Ukraine

  • English

Програма розвитку ООН в Україні

Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) є глобальною мережею ООН в галузі розвитку, організацією яка виступає за позитивні зміни та надає країнам доступ до джерел знань, досвіду та ресурсів задля допомоги людям в усьому світі будувати краще життя. Ми співпрацюємо з 177 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв'язання глобальних та національних проблем в галузі людського розвитку. Покращуючи свої власні можливості, вони мають змогу використовувати досвід та знання співробітників ПРООН та широкого кола наших партнерів.

В Україні три головні сфери нашої діяльності в галузі розвитку зосереджуються на демократичному врядуванні та місцевому розвитку; подоланні бідності, досягненні процвітання та українських Цілей розвитку тисячоліття; на енергетиці та навколишньому природному середовищі.

В кожній з цих тематичних сфер ми забезпечуємо баланс між впровадженням заходів щодо розробки політико-правових документів, аналітично-дорадчою діяльністю, заходами з поліпшення спроможності наших національних партнерів та окремими пілотними проектами. ПРООН впроваджує свою діяльність в Україні з 1993 року.

Допомагаємо розробити українські рішення задля досягнення українських цілей розвитку.

 
Останні події 

Наша нова публікація: Кмітливо про ґендер. Успішні підходи розбудови ґендерної рівності в Україні

Як спадкоємець Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні ЄС-ПРООН, Проект «Підтримка впровадження національного ґендерного механізму» підготував публікацію «Кмітливо про ґендер: успішні підходи та ключові віхи розбудови ґендерної рівності в Україні у 2008-2011 роках». Ця публікація підготована як частина комплексного аналізу результатів, уроків та успішних практик діяльності Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні – найбільшої ініціативи з впровадження ґендерної рівності серед країн Східної Європи за останні 20 років.  
Детальніше...
 

Голова Представництва Європейського Союзу в Україні та Постійний Координатор ООН ознайомилися з досвідом самоуправління на місцевому рівні у Дніпропетровській області

09 -10 серпня 2012 р. Голова Представництва Європейського Союзу в Україні, Посол Жозе Мануел Пінту Тейшейра, та Постійний Координатор ООН і Постійний представник ПРООН пан Олів'є Адам відвідали з дводенним робочим візитом Дніпропетровську область з метою ознайомлення з досвідом самоуправління на місцевому рівні.
Детальніше...
 

Програма заходу Adventure Fun Fest

Любі друзі, пропонуємо до вашої уваги програму заходу Adventure Fun Fest, присвячений Міжнародному Дню молоді.  Будь ласка, візьміть з собою питну воду, бутерброди та ковдру для сидіння. Інформацію щодо програми заходу можна отримати тут  З додатковими положеннями ознайомтесь тут  Карта заходу:  https://maps.google.com.ua/maps/ms?msid=217397975378029525657.0004c659bf70727467b54&msa=0  
 

Проект ПРООН “Муніципальна програма врядування та сталого розвитку"

Стартує конкурс для журналістів на краще висвітлення історій успіху об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Проект ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку», що впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації, спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголошують конкурс на найкращі публікації, присвячені висвітленню історій успіху об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та успішних практик підтримки ОСББ на місцевому рівні.  
Детальніше...
 
Більше новин...
  • Adventure Fun Fest! Святкуйте Міжнародний День Молоді з нами!
  • Артек обговорює волонтерство для молодіжного розвитку
  • Громадська антикорупційна експертиза в Україні: Реалії сьогодення, перспективи розвитку
  • Держава Україна звітує про стан прав людини в країні
  • ПРООН підтримує створення Національного превентивного механізму в Україні.
Архів новин...

Пряма мова

Будь-ласка, забеспечте доступ на запис у Кеш-директорію.

Що ми робимо

Проекти

Лінки

 


 




 

 Звіти:

 

Відео: