This version of the page http://loyalty.ukravto.ua/news/1269.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-30. The original page over time could change.
CarMan@CarWoman | Новини
←Всі новини
16.07.2012

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» розробила нову програму по страхуванню майна і відповідальності для фізичних клієнтів «Майно. ГАРАНТ».

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», що надає послуги ризикового страхування з обов'язкових та добровільних видів, продовжує розширювати асортимент страхових продуктів, що надають захист клієнтам. Тепер клієнти-фізичні особи можуть скористатися програмою по страхуванню майна житлового призначення, а також відповідальності перед третіми особами.

Програма, яка називається «Майно. ГАРАНТ», дозволяє застрахувати майно житлового призначення без огляду, а також застрахувати відповідальність перед третіми особами. Цей продукт дає можливість захистити фінансові інтереси клієнтів компанії, які на законних підставах експлуатують особисте майно, щодо якого укладається договір страхування майна і відповідальності перед третіми особами.

Скориставшись цією програмою страхування, клієнти «ГАРАНТ-АВТО» можуть застрахувати особисте майно і відповідальність перед третіми особами за шкоду, заподіяну життю, здоров'ю або майну третіх осіб внаслідок настання страхового випадку. Поліс «Майно. ГАРАНТ» передбачає захист від таких ризиків як «Вогневі ризики», «Дія води», «Стихійні явища», «Протиправні дії третіх осіб» по страхуванню майна. Також можна скористатися пакетною пропозицією і застрахувати нерухоме майно з оздобленням і додатковим технічним обладнанням, будівлі господарського або нежитлового призначення та рухоме майно. Розмір страхового відшкодування за програмою «Майно. ГАРАНТ» встановлюється виключно на підставі заявленої вартості і виплачується без урахування коефіцієнта недострахування.

Серед інших переваг продукту можливість вибору розміру франшизи та умов оплати страхового платежу. Також, для зручності клієнтів і простоти процедури, договір укладається без проведення огляду застрахованого майна, без складання заяви на страхування і без складання переліку застрахованого майна.

Дізнатися детальніше про послуги, страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО» і нові програми страхування, можна на корпоративному сайті компанії за адресою www.garant-auto.com.ua, або відвідавши сторінку-візитку в соціальній мережі http://www.facebook.com/garantauto.ua .




Телефон гарячої лінії: 0-800-507-717
Контакти Підписка