This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6394 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-28. The original page over time could change.
Прототип 918 Spyder у дизайні Martini Racing / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Вакансії



 
Новини

Прототип 918 Spyder у дизайні Martini Racing

Штутгарт. Дорожні випробування Porsche 918 Spyder виходять на новий етап. Першочергове завдання тестової програми Porsche 918 Spyder, як, власне, і інших моделей Porsche – 20,8-кілометровий трек Nürburgring-Nordschleife. Час проходження кола має становити менше 7 хвилин та 22 секунд – це одна з цілей для розробників інноваційного суперкара з можливістю зарядки від зовнішньої електромережі.

918 Spyder поєднує двигун внутрішнього згоряння з електричними двигунами на задній та передній осях для досягнення видатних показників динаміки та ефективності. Сумарна потужність двигунів - 770 к.с. Показники витрат палива в рамках їздового циклу NEDC становитимуть близько 3 л на 100 км, а викиди CO2 – близько 70 г/км. Кузов з вуглецевого волокна, посиленого полімером ( CFRP), та високоякісного пластику забезпечує визначну жорсткість та керованість. Серед інших особливостей автомобіля – повністю адаптивна аеродинаміка, керована задня вісь, верхній вихлоп. Усе це перетворює Porsche 918 Spyder на автомобіль майбутнього, в той час як оформлення кузова посилається на історичні моделі Porsche.

Нині кузов автомобіля оформлений в легендарному стилі Martini Racing, характерному для багатьох спортивних автомобілів Porsche 70-х років минулого століття. Стиль Martini Racing дуже швидко здобув статус культового після своєї появи та досі залишається актуальним. Бренд Martini був офіційним партнером заводської команди Porsche з 1973 року до 1978. В ті часи спортивні автомобілі «Martini Porsche» з їхніми численними перемогами були у центрі уваги. Серед здобутків того періоду – перемога у загальному заліку у перегонах Тарга-Флоріо в 1973 році, Ле Мані 1976 та 1977 років. Ще в 1971 році Porsche 917 фінішував першим в легендарних перегонах в Ле Мані за підтримки Martini. Для моделей Porsche 908, 917, 935, 936, а також для різних 911 RS та RSR спільним був пам’ятний дизайн Martini Racing у різноманітних варіаціях.

Нині дизайн Martini Racing використано і для інноваційного автомобіля 918 Spyder. Porsche AG та бренд Martini, представлений Bacardi & Company Limited, підписали партнерську угоду, щоб зробити це можливим.

Детальніше про автомобілі Порше  http://porsche.ua/dealers/kiev/

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д