This version of the page http://www.eyp-ua.org/news/2005/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-28. The original page over time could change.
2005 news archive
  Почути гімн »
UKR   ENG

Архів новин 2005

1 грудня 2005
5 грудня – Міжнародний день волонтерів
5 грудня 2005 року працівники Програми розвитку ООН – ООН Волонтери організовують у Києві захід з нагоди святкування Міжнародного дня волонтерів. Головною подією, запланованою в цей день стане Інформаційна ярмарка волонтерських організацій, яка пройде в Будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) о 14.30. Під час ярмарки представники близько двадцяти національних та міжнародних організацій будуть інформувати киян про величезний потенціал та широкі можливості волонтерської діяльності.
30 листопада 2005
Семінар для старшокласників 113 школи м. Києва на тему "Що таке ВІЛ/СНІД?" напередодні Всесвітнього дня пам’яті померлих від СНІДу.
29 листопада 2005 року Наталя Войнаровська, тренер-волонтер ЄМП-Україна з питань ВІЛ/СНІД, провела інтерактивну лекцію-семінар для 60 учнів 9-11 класів Київської 113-ої школи Дарницького району. Запрошення провести подібний захід поступило від завуча школи, яка ще у вересні відвідала подібний семінар, що проводився Наталею в ССМ Дарницького району в рамках підготовки до Пробігу Заради Життя – 2005.
28 листопада 2005
Віце-президент ЄМП-Україна стає Віце-президентом 5 регіональної сесії ЄМП у Польщі
24-27 листопада 2005 року у Польщі у місті Бялисток відбулася 5 регіональна сесія ЄМП. Оксана Андрусяк була обрана Віце-президентом сесії. До складу зовсім невеличкої української делегації увійшла студентка 3 курсу факультету Міжнародні відносини Хмельницького національного університету - Катерина Малигіна.
9 листопада 2005
Ярмарка міжнародних молодіжних організацій UNIYN
Четверта ярмарка UNIYN (Українська мережа міжнародних молодіжних організацій) відбулася 8 листопада 2005 року у приміщенні факультету кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. «ЄМП-Україна» є членом UNIYN з 2003 року. Сьогодні до мережі входить 12 організацій. На ярмарці нашу організацію представляли Оксана Андрусяк, Наталія Войнаровська та Анна Шапоренко. Під час прес-конференції координатор UNIYN Ольга Лебедєва розповіла про діяльність мережі. «Ми відкриті для кожної організації і кожного зокрема» – так звучить девіз мережі UNIYN.
27 жовтня 2005
ЄМП-Україна бере участь у семінарі «Моделі діяльності лідерів неурядових організацій в побудові громадянського суспільства»
Громадська організація «Товариство Лева» (Львів, Україна), та Карітас Варшавсько-Празький (Варшава, Польща) зібрали представників громадських організацій міста Києва до участі в семінарі, який відбувся 21-23 жовтня 2005 р. у м. Києві. ЄМП - Україна був представлений Наталею Войнаровською, менеджером людських ресурсів.
5 жовтня 2005
Напередодні Пробігу Заради Життя – 2005
Лідери ЄМП-Україна проводять семінари для волонтерів соціальних служб для молоді, директорів, вчителів та учнів шкіл м. Києва.
1 жовтня 2005
Делегація до Барі отримала фінансову підтримку
Процес пошуку коштів на поїздку до Італії увінчався успіхом. Делегація отримала фінансову підтримку від благодійної організації "Президентський фонд Леоніда Кучми "Україна", яка надала кошти на переліт, візи та внески делегатів за участь у сесії. Наша організація висловлює щиру подяку за допомогу у такій благородній справі.
15 вересня 2005
50-та міжнародна сесія в Барі (Італія): делегати готуються до поїздки
Наразі делегація активно займається фандрейзингом, підготовкою презентації України на Евросвяті та Євроконцерті. Четверо делегатів - студенти ВУЗів Києва: Ірина Лахманчук (Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка), Антоніна Давиденко (Київський національний універсиитет імені Тараса Шевченка), Денис Степура (Київський національний економічний університет), Дмитро Ляхович (Національний університет "Києво-Могилянська Академія").
25 серпня 2005
Регіональна сесія у Жешові (Польща)
Регіональна сесія, організаторами якої є національний комітет ЄМП-Польща, відбудеться 24-27 вересня 2005 року у Жешові, місті молоді, розташованому на південному сході Польщі.
6 серпня 2005
Європейський молодіжний парламент отримав офіційну підтримку Президента Європейського Парламенту Боррелла Фонтеллеса.
Пошуки офіційної підтримки від європейських політиків для ЄМП, здійснювані центральним офісом Європейського молодіжного парламенту увінчалися успіхом. Президент Європейського Парламенту пообіцяв свою підтримку для ЄМП впродовж всього періоду перебування на посаді.
29 липня 2005
В ЄМП-Україна відбулися позачергові вибори
27 липня 2005 року в ЄМП-Україна пройшли позачергові вибори, причиною яких став від’їзд Президента організації Тетяни Поладько до Сполучених Штатів Америки на навчання. З результатами виборів можна ознайомитися на веб-сторінці організації у розділі Про нас – Правління організації.
15 червня 2005
Міжнародна сесія Європейського молодіжного парламенту в Італії
50-та сесія Європейського Молодіжного парламенту відбудеться у листопаді 2005 року.
15 травня 2005
День Європи 2005 у Києві
День Європи – річниця декларації Шумана, яка проклала шлях до сьогоднішнього ЄС і принесла мир в дім Старої Сеньйори, – в Україні святкувалася втретє з ініціативи представництва Європейської комісії.
7 травня 2005
Запрошуємо до співпраці молодих аналітиків!
На сайті ЄМП публікуються посилання на актуальні статті європейської тематики, а також аналітичні статті членів організації. Якщо Вас цікавлять питання відносин між Україною та ЄС, Ви слідкуєте за подіями в Європі і маєте власне бачення всього, що відбувається, – надсилайте свої статті та коментарі нам - матеріали будуть опубліковані на веб-сторінці ЄМП-Україна.
1 травня 2005
ЄМП-Україна – молодіжний партнер Пісенного конкурсу Євробачення 2005
Європейський молодіжний парламент - Україна - єдиний молодіжний партнер компанії CFC Consulting, офіційного PR партнера Пісенного конкурсу Євробачення 2005.
20 квітня 2005
Міжнародна сесія ЄМП у Норвегії
На початку квітня у Ставангері (Норвегія) відбулася 48-ма міжнародна сесія Європейського молодіжного парламенту.
17 квітня 2005
Всеукраїнський молодіжний Саміт 2005
Вже вчетверте Україна прийматиме Всеукраїнський молодіжний Саміт та її учасників 10-12 червня 2005 року в одному з регіонів України. Цього року Молодіжний Саміт розглядатиме питання ефективної державної молодіжної політики України в контексті національних Цілей розвитку тисячоліття.

Введіть суму благодійного внеску:

грн.

Підтримати діяльність "Ємп-Україна"

ПАРТНЕРИ ЄМП-Україна
Создание сайта - Wizardry

Partner links: