This version of the page http://gurt.org.ua/gurt/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-24. The original page over time could change.
ГУРТ .: Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ – це національний центр суспільної інформації та експертизи. Розвиваючи громадянське суспільство з 1995 року ми віддані покращенню України.

ГУРТ працює для свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.

ГУРТ бере активну участь в демократичних суспільних перетвореннях в Україні використовуючи та розвиваючи потенціал інститутів громадянського суспільства і стає визнаною комунікаційною та ресурсною платформою, а також базою знань для інститутів громадянського суспільства та лідерів громад.

Портал ГУРТ – є визнаним лідером у поширенні суспільно важливої інформації, а також ресурсним та комунікаційним майданчиком №1 для лідерів громадських організацій та активістів громад в Україні. Відвідуваність порталу перевищує 50 тисяч унікальних користувачів на місяць, на порталі зареєстровано біля 5000 суспільно активних громадян з усіх куточків України.

Навчальні програми Ресурсного центру ГУРТ пропонують представникам організацій громадянського суспільства, органів державної влади та місцевого самоврядування, малого та середнього бізнесу практичні знання та сучасні навички з менеджменту та комунікацій.

Місія
Портал
Люди
Проекти
Бюлетень
Річний звіт
Статут
Контакти
Відгуки про ГУРТ
Ініціативи, які ми підтримали

Наші банери