Портал дітей та молоді http://pdm.ogo.ua Тим, хто молодий! Thu, 16 Aug 2012 10:44:33 +0000 ru hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.0.1 Палац і літо http://pdm.ogo.ua/?p=1176 http://pdm.ogo.ua/?p=1176#comments Thu, 16 Aug 2012 10:44:33 +0000 Bred http://pdm.ogo.ua/?p=1176 Майже непомітно проминули і підійшли до свого завершення літні канікули. Педагоги зітхають за відпустками, діти готуються до нового навчального року, а ми розповімо як протягом літа відпочили колективи Палацу.]]> Майже непомітно проминули і підійшли до свого завершення літні канікули. Педагоги зітхають за відпустками, діти готуються до нового навчального року, а ми розповімо як протягом літа відпочили колективи Палацу.

Народний художній колектив ансамбль народного танцю “Дружба” ПДМ
Понад 70 вихованців та 4 педагоги колективу взяли участь у VIII Міжнародному фестивалі – конкурсі “Славянский венец”, що проходив з 8 по 20 червня 2012 року на базі Дитячого міжнародного центру “Альбатрос” у м. Кранєво (Болгарія). На рахунку “дружбівців” перші місця у вікових категоріях з 6 до 8 років (танець “Личаки”), з 12 до 14 років (танець “Вибрики”), з 15 до 18 років (танець “Троїсті музики”). Членів журі підкорили емоційність виконання номерів та високий професіоналізм учасників колективу.

Школа сучасної хореографії

З 19 липня по 2 серпня молодший та середній склад Зразкового ансамблю сучасного танцю ПДМ, під керівництвом Наталії Сторожук, брав участь у Міжнародному фестивалі–конкурсі “Славянский венец” у м. Кранєво (Болгарія). Учасники ансамблю вибороли перші місця у номінаціях “Хореографія-ансамбль” (1-ша вікова категорія) та “Хореографія-ансамбль” (2-га вікова категорія). Наталію СТОРОЖУК нагородили дипломом “За вклад в развитие детского творчества”.

ЕКЦ “Веснянка”
Надзвичайно насиченим для етнокультурного центру ПДМ виявився перший місяць літа. Протягом червня колективи ЕКЦ взяли участь у III Всеукраїнському дитячому фестивалі “Орелі” (м. Київ), який відбувся з 1 по 3 червня 2012 року (учасники – гурт “Весняночка”) та в етнофесті “ Країна мрій”, що проходив 16-17 червня 2012 року у м. Києві (учасники – етногурт “Сільська музика”).
У період між фестивалями керівник центру Віктор КОВАЛЬЧУК разом з 4 колегами здійснив фольклорну експедицію у села Володимирецького району (4-6 червня та 22-24 червня 2012 року).

Школа інтелектуальних ігор
Бронзовими призерами Командного Чемпіонату Європи з Го, що проходив 21-22 липня 2012 року в Бонні (Німеччина), стала українська збірна, кістяк якої складають випускники Школи інтелектуальних ігор Рівненського Палацу дітей та молоді. Вдруге поспіль наші спортсмени підтверджують свою майстерність та здобувають призові місця на європейській першості.
Фінал для нашої збірної видався напруженим. Незважаючи на відсутність одного з ключових гравців, Україна лідирувала після перших двох турів. Вирішальним для команди став заключний третій тур, у якому нашим спортсменам не вистачило однієї перемоги до золотих нагород. В результаті – третє місце. Українці вкотре продемонстрували свій інтелектуальний потенціал, який дозволяє їм вести боротьбу за перемоги на найвищому рівні.

Школа художньої гімнастики
Канікули провести за призначенням. Саме так вирішили у Школі художньої гімнастики ПДМ та відправили 22 гімнасток на спортивно-оздоровчі збори у м. Созополь (Болгарія) з 15 по 28 червня 2012 року.

Народний ансамбль естрадної пісні “Вітамін”
У червні ансамбль приймав участь у Всеукраїнському молодіжному фестивалі “Перлини твої, Україно” (м. Алушта), дипломом нагороджена Олена МАЗЯРУК.
У липні вихованка ансамблю Софія КІСТРУГА стала дипломантом фестивалів, присвячених Дням України в Китаї.
Не менш активно у колективі планують провести останній місяць літа. У серпні вихованці ансамблю візьмуть участь у міжнародному фестивалі–конкурсі “Світ талантів”, що проходитиме на базі молодіжного центру “Молода гвардія” у м. Одеса. Також “вітамінчики” відвідають міжнародний фестиваль “Славянский венец” у м. Кранєво (Болгарія).

Клуб східного танцю “Орхідея”
Наприкінці червня вихованці клубу разом з батьками відпочивали, тренувались та виступали на IX традиційному міжнародному фестивалі “Зірки Арабату 2012” у м. Генічеськ Херсонської області. В рамках фестивалю проводився танцювально-оздоровчий табір з майстер-класами. На традиційних змаганнях з танцю живота “рівненські орхідеї” вибороли:
Юлія ШУЛІКОВА – діти до 7 років соло “Дебют” – 1-е місце;
діти до 7 років початківці – 2-е місце;
діти до 11 років імпровізація – 3-є місце;
Дарина ЯДЧИШИНА – діти до 9 років соло “Дебют” – 1-е місце;
діти до 9 років початківці – 1-е місце;
діти до 11 років імпровізація – 2-е місце;
Вікторія КОРЧАКОВА – юніори-початківці – 2-е місце;
Інна БУБЛЕЙ та Ірина ГЕРАСИМЧУК – народно-фольклорний дует – 1-е місце;
Ірина ГЕРАСИМЧУК – юніори соло імпровізація – 2-е місце;
юніори 1-а ліга – 1-е місце;
юніори Вища ліга – 2-е місце;
Інна БУБЛЕЙ – юніори Вища ліга соло 1-е місце;
юніори імпровізація 4-е місце;
юніори 2-а ліга 2-е місце.

Зразковий дитячий хор “Віват ,музико”
З 19 серпня по 1 вересня вихованці хору їдуть на Міжнародний фестиваль “Славянский венец”, що відбудеться на базі Дитячого міжнародного центру “Альбатрос” у м. Кранєво (Болгарія).

Школа спортивного танцю
Фіналістами престижних міжнародних змагань за спортивного танцю “Шовковий шлях 2012” стали вихованці Школи спортивного танцю ПДМ Антон НИКИТЮК та Єлизавета МЕЛЬНИЧУК. У категорії ювенали ІІ “D” клас вони зайняли 6-е місце зі стандартною програмою. Змагання проходили 16-18 червня 2012 року у м. Судак.
Першими місцями відзначились вихованці Зразкового ансамблю спортивного танцю “Ритм” (художні керівники Куценко-Бєлєй) на І Міжнародному фестивалі “Танцювальний шторм”.
Солісти ансамблю Олексій ГРИЦЮК та Любов ДУБРОВИК стали першими у малій формі. 1-е місце також виборола молодша підготовча група Зразкового ансамблю спортивного танцю “Ритм”.

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1176 0
Майстер-клас для заступників http://pdm.ogo.ua/?p=1171 http://pdm.ogo.ua/?p=1171#comments Wed, 23 May 2012 07:49:53 +0000 lara http://pdm.ogo.ua/?p=1171 23 травня відбувся майстер-клас для заступників

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1171 0
А Ф І Ш А з 17 по 24 травня 2012р. http://pdm.ogo.ua/?p=1164 http://pdm.ogo.ua/?p=1164#comments Mon, 14 May 2012 13:58:55 +0000 natalka http://pdm.ogo.ua/?p=1164 17.05.12 – Клас – концерт профільної Школи народного танцю.
Початок – 17-30
Місце проведення – глядацька зала ПДМ

18-19.05.12 – Міжнародний проект Дні Європи в Рівному «За європейським часом» : «Міжнародна платформа культури:молодіжні культурні практики».
Початок – 12-00
Місце проведення – ПДМ

18.05.12 – Родинне свято «Мій театр».
Початок – 16-00
Місце проведення – театр-студія ПДИ

20.05.12 – Перший відкритий турнір з художньої гімнастики «Кубок весни – 2012».
Початок – 9-00
Місце проведення – ДЮСШ №26

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1164 0
Підсумки Благодійного марафону http://pdm.ogo.ua/?p=1162 http://pdm.ogo.ua/?p=1162#comments Mon, 14 May 2012 12:26:18 +0000 natalka http://pdm.ogo.ua/?p=1162 У Рівненському Палаці дітей та молоді підводили підсумки XVII Благодійного марафону “З вірою в майбутнє”. 7 травня на прес-конференції, представників міських ЗМІ знайомили із результатами 10-денного “марафону” Палацу.

Цьогоріч він працював не лише на вихованців Палацу, а й на 3 дітей з Рівненського навчально-реабілітаційного центру “Особлива дитина” та маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні. Протягом 10 днів колективи ПДМ провели 40 концертів, які відвідали майже 8 тис. рівнян. Гостями марафону стало чимало іноземних гостей, які високо оцінили роботу Палацу та його внесок у культурне життя міста.
За півтора тижні напруженої роботи, в ході чисельних концертів, вистав та аукціонів було зібрано понад 30 тис. гривень. Цьогорічні марафонці Анастасія ТУРЧИН та Сергій ДОРОШ отримали по 4 тис. гривень грошової допомоги та подарунків на суму 2 тис. гривень. Окремі подарунки вони отримали від своїх структурних підрозділів: Школа сучасної хореографії ПДМ придбала для Сергія костюм, а Школа східних єдиноборств подарувала Насті кімоно.
Майже 5 тис. гривень виділили організатори марафону для вихованців “Особливої дитини”: їм придбали одежу, взуття та рюкзаки, а спонсори подарували дітям іграшки, солодощі і навіть абонемент на 10 лікувальних сеансів у соляній кімнаті. Сертифікат на суму 10 тисяч 10 гривень, вдвічі більше ніж минулого року, віддали онкохворим пацієнтам дитячої обласної лікарні. У відділенні планують витратити їх на купівлю імунобіологічного препарату “Нейпоген” та системи “Інфузомат”. Також по 400 гривень грошової допомоги отримали двоє соціально незахищених випускників Палацу.
Активна участь у марафоні 19 благодійників вкотре підкреслили його значимість та масштабність. Палац дітей та молоді висловлює щиру подяку усім, хто долучився до свята милосердя і благодійництва: ПРаТ “Агроресурс”, ТОВ “КРАЙ”, Соляна кімната, ПРаТ “Речовий ринок”, ТОВ “Овіс”, ТОВ “КАС ПЛИТ-СЕРВІС”; ПП Рощин Борис Маркович, ФОП Журомський Аркадій Сергійович, ПП Черняк Євгенія Петрівна; обласному благочинному протоієрею Вячеславу Грицаку та усім клірикам Свято-Воскресенського собору м. Рівне і міській профспілці працівників освіти і науки.

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1162 0
У Палаці зустріли гостей зі Словаччини й презентували «Срібну книгу» http://pdm.ogo.ua/?p=1158 http://pdm.ogo.ua/?p=1158#comments Thu, 03 May 2012 06:09:23 +0000 sanya_ogo http://pdm.ogo.ua/?p=1158 У Рівненському міському Палаці дітей та молоді триває Благодійний Марафон «З вірою в майбутнє».
Свою майстерність на сцені Палацу продемонстрували ансамбль спортивного танцю «Ритм», одразу два молодіжні оркестри й етно-фольклорні гурти «Веснянка», «Весняночка» й «Сільська музика». Завітали до Палацу й гості – фольклорний гурт зі Словаччини та дитячі письменники Євгенія Пірог та Сергій Гридін.

На сьомий день Марафону свої творчі успіхи підсумував Зразковий ансамбль спортивного танцю “Ритм”, який у рамках Благодійного марафону відзначив своє 25-річчя. Яскравими й феєричними танцями та оригінальною музикою юні танцюристи викликали у залі гучні оплески.
— На сцену сьогодні виходили діти усіх вікових груп, що у нас займаються у нас, — говорить художній керівник ансамблю “Ритму” Володимир Белей. — Сьогодні ми продемонстрували все найкраще, що було зроблено за 25 років.
Додав позитиву гостям Марафону й спільний концерт двох оркестрів “Під небом Рівного”. Віртуозною грою на музичних інструментах глядачів вітали Народний молодіжний Камерний оркестр та Народний молодіжний Джаз-оркестр Палацу дітей та молоді. Цікаво, що диригували оркестрами діти.
— Взагалі-то я граю на скрипці, — розповіла юна диригентка Ангеліна Бицюк. — Диригувати оркестром нас також вчили, але перед публікою я ніколи раніше не диригувала. Зараз дуже хвилююсь, адже саме від диригента залежить як гратиме оркестр.
Тим часом Благодійний марафон «З вірою в майбутнє» триває. Глядачів порадували фольклорні гурти “Веснянка”, “Весняночка”, “Сільська музика” та гості зі Словаччини — дитячий фольклорний гурт “Бистранчек”.
— Ми виступали у Дубно на фестивалі «Котилася торба», — розповідає учасниця гурту «Бистранчек» Анастасія. — Там ми побували уже втретє й саме звідти нас запросили до Рівного. У вашому місті ми раніше не були й дуже раді, що стали учасниками Благодійного марафону.
Словацькі діти у традиційних народних костюмах показали глядачам веселі народні танці з елементами народних забав. Це найбільше розвеселило публіку, яка довго аплодувала гостям.
На театральній сцені Палацу письменники Євгенія Пірог та Сергій Гридін дітям розповіли про секрети створення дитячих книжок.
— Сьогодні ми привезли до Палацу «Срібну Книгу», — розповідає дитяча письменниця Євгенія Пірог. — Це унікальний проект, що був занесений до Книги Рекордів України. Ця книга створювалася дітьми у різних містах України. Спочатку ми вигадали героїв дитячої книги, а тоді пропонували дітям придумувати нові ситуації, у які вони потрапляють. Одразу створювались й ілюстрації до книги. Так протягом минулого року була написана ця книга.
Розповівши дітям про унікальну книгу, письменники запропонували дітям самим створити власні маленькі книжечки з цікавими історіями. Дітям дали вирізані з журналів зображення казкових героїв, а історію про них діти мали придумати самостійно. До написання книжечок долучилися маленькі учасники ансамблю «Вітамін», діти з Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату та з рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина». За півгодини роботи діти створили більше десятка маленьких книжок з цікавими історіями.
— У цих дітей дуже розвинена уява й фантазія, — говорить дитячий письменник Сергій Гридін. — Вони дуже талановиті, і їхній талант потрібно підтримувати й розвивати.
Наприкінці акції учасникам продемонстрували деревяні «Шпаківні-читальні» – стилізовані шафи для дитячих книжок, що будуть встановлені у різноманітних закладах, наприклад, у лікарнях чи поліклініках.
- Такі «Шпаківні» будуть встановлені у таких місцях, куди діти приходять з батьками й змушені деякий час чекати, наприклад, візиту до лікаря, – говорить Євгенія Пірог. – У цей час дитина може взяти із полиці книжку й почитати її.
Перші дві «Шпаківні-читальні», що будуть встановлені у ПДМі, наповнили книжками від однієї з книгарень Рівного, що стала патнером проведення акції.

Олександр МЕЛЬНИЧУК

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1158 0
Рекламні флеш-моби http://pdm.ogo.ua/?p=1154 http://pdm.ogo.ua/?p=1154#comments Tue, 17 Apr 2012 12:23:58 +0000 natalka http://pdm.ogo.ua/?p=1154

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1154 0
Незабаром марафон… http://pdm.ogo.ua/?p=1151 http://pdm.ogo.ua/?p=1151#comments Thu, 12 Apr 2012 07:21:56 +0000 Bred http://pdm.ogo.ua/?p=1151 З 23 квітня по 2 травня 2012 року у Рівненському ПДМ відбудеться XVII традиційний Благодійний марафон “З вірою в майбутнє”. Цьогоріч він спрямований на матеріальну та соціальну підтримку обдарованих випускників Палацу, допомогу хворим діткам з центру "Особлива дитина" та онкогематологічногого відділення обласної дитячої лікарні. Частину зібраних коштів планується направити на стерилізацію безпритульних собак. Запрошуємо усіх долучитись до свята милосердя та благодійництва.]]> З 23 квітня по 2 травня 2012 року у Рівненському міському Палаці дітей та молоді відбудеться ХVІІ традиційний Благодійний Марафон – 2012 « З вірою в майбутнє».
Чисельні концерти, вистави, аукціони та шоу Марафону будуть спрямовані на соціальну, матеріальну та морально – психологічну підтримку двох талановитих випускників Палацу дітей та молоді, яких називають – діти пільгових категорій. А також під час Марафону Палац підтримає дітей – інвалідів та онкохворих дітей міста.
Благодійний Марафон – це живий організм, що складається з добрих справ, співчуття та розуміння дітей та дорослих, для яких слова «благодійність», «підтримка» та «допомога» не пустий звук, а звичайна повсякденна справа. Благодійний Марафони – це ще й власна участь кожного в акціях, шоу, виставах тощо.
ХVІІ традиційний Благодійний Марафон – 2012 проводиться з метою соціальної підтримки обдарованих дітей Палацу та дітей, які потребують її морально і матеріально .
Разом з цим цей захід надає можливості популяризації творчих надбань дитини, її безконфліктному входженню в сучасні реалії. Благодійний Марафон є своєрідним творчим звітом художніх колективів, профільних шкіл допрофесійної підготовки, творчих об’єднань, майстерень; проявом їх професійного зросту, сприяє розвитку позашкільної освіти, самовдосконаленню особистості дорослих та дітей в контексті єдиного культосвітнього середовища, духовному загартуванню, вихованню громадських якостей та небайдужості до соціальної незахищеності людини,розвиває міжнародні зв’язки та контакти, сприяє формуванню якостей людини Європейського складу. На засіданні оргкомітету Марафону були розглянуті заявки від структурних підрозділів ПДМ з пропозиціями щодо кандидатур цьогорічних марафонців. В результаті були затверджені 2 кандидатури від профільних шкіл ПДМ як учасники Марафону. Крім того ще три дитини отримають матеріальну підтримку під час Марафону.
Також Благодійний Марафон буде працювати для дітей з фізичними вадами із Рівненського навчально – реабілітаційного центру «Особлива дитина» та онкохворих дітей з онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Отож, в квітні – травні 2012 року, протягом 10 днів позивні Благодійного Марафону будуть лунати на підтримку самих достойних дітей, які своєю працею та творчістю, відданістю власній мрії доводять спроможність перемагати.
Сергій Дорош – навчається в школі сучасної хореографії ПДМ з 2002 року, випускник Зразкового ансамблю сучасного танцю «Лайт» та учасник народного ансамблю сучасного танцю «Лайт Денс Кампані». Разом з ансамблем «Лайт» став лауреатом та дипломантом багатьох Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Палац дітей та молоді для Сергія займає одне із головних місць в житті, таким що саме в ПДМ він осягнув цінність свого вибору. Усе його життя – шалений танець, яскравий, швидкий і незабутній,який залишає безцінні враження і спогади. Все, чому навчився, що зрозумів і зробив за свої 16 років, дає серйозні підстави відчувати реальне підґрунтя для майбутніх перемог.
Анастасія Турчин – вихованка Школи східних єдиноборств Палацу дітей та молоді, де навчається з 2005 року. Чемпіонка Європи з дзюдо 2011 року, Призерка чемпіонату Світу ( ІІІ місце ) з дзюдо 2011 року, не однократна Чемпіонка України. Навчаючись в ПДМ, набула не лише особистого зросту, а й розвинулась у соціальних компетенціях та творчих здобутках. ПДМ займає велике місце в її житті, адже тут проходить половина її життя, тут її колектив та її друзі. Сподівається, що участь у Марафоні дасть поштовх для майбутнього самовдосконалювання в контексті єдиного культосвітнього середовища, духовного загартування та виховання громадянської позиції. Діти, на яких працюватиме Палац, – яскраві особистості, здатні до саморозвитку і самореалізації, вчаться жити і працювати в умовах нестабільності, адаптуватися до внутрішніх та зовнішніх умов та викликів сьогодення. Вони – талановиті! Вони – наша віра в майбутнє України!
І тому треба згадати про милосердя і допомогти їм.
Допомогти впевнитись у власних силах.
За 17 – річне існування Благодійного Марафону його учасниками були біля 70-ти дітей і саме завдяки палкій підтримці дітей та молоді, педагогів і батьків Палацу вони відчули більше впевненості у собі, відчули що суспільство не байдуже до проблем молодих талантів, отримали справжню підтримку і бажання змінити наше життя на краще.
Сподіваємось, що і в цьому році Благодійний Марафон скличе милосердних та шляхетних людей і знову стане святом мистецтва, музики, танцю, пісні, театру, святом добра, взаємодопомоги та щирості.
Зробимо свято спільно!

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1151 0
Програма Благодійного марафону «З вірою в майбутнє» http://pdm.ogo.ua/?p=1146 http://pdm.ogo.ua/?p=1146#comments Mon, 09 Apr 2012 08:55:37 +0000 natalka http://pdm.ogo.ua/?p=1146

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1146 0
Все буде Counter…. http://pdm.ogo.ua/?p=1142 http://pdm.ogo.ua/?p=1142#comments Mon, 02 Apr 2012 08:50:38 +0000 natalka http://pdm.ogo.ua/?p=1142 Не кожного дня Рівненський Палац дітей та молоді перетворюється на арену боротьби між “терористами” та ”спецназівцями”. Та починаючи з 16-ї години в суботу 24 березня у Палаці відбувалось щось неймовірне: звільняли полонених, купували зброю і закладали бомби… щоправда віртуальні. Минулих вихідних у ПДМі влаштували турнір з мегапопулярної гри “Counter-Strike”.
Організатори турніру, Школа інформатики Палацу дітей та молоді, чесно зізнаються, що не очікували такого ажіотажу. Адже крім команд-учасниць їм довелось розташовувати і вболівальників, які прийшли підтримати “своїх” та подивитись за ходом змагань. Вирішили проблему досить оригінально – усіх бажаючих зібрали у мультимедійному класі, а змагання за допомогою медіа проектора “вивели” на великий екран. Результатом лишились задоволені усі.
А в цей час комп’ютерний клас поступово перетворювався на справжню “гарячу точку”. Пристрасті вирували не на жарт, адже в турнірі зареєструвалось 10 команд, кожна з яких прагнула потрапити в фінал і вибороти звання найкращої.
Турнір проходив у молодшій (до 15 років) та старшій (від 15 років) вікових категоріях. У кожній лізі було по 5 команд з 3 чоловік. Команди змагались між собою по черзі до 10 перемог у молодшій лізі та до 16 у старшій. Найкращі потрапляли у півфінал турніру, за результатами якого формувалась пара команд- фіналістів.
Змагались на 5 великих картах, попередньо домовляючись про вибір сторін. Гравцям заборонялось використовувати спеціальні програми та недоліки карт, неготовність команди до гри каралась технічним попередженням.
Отож за результатами турніру перемогу у молодшій лізі святкувала команда
“OverNice” (Микола КАРПЕЦЬ, Дмитро ДОВЖИК та Олександр КУРИШКО); серед старших колег найкращими були хлопці з команди “Exclusive” (Володимир ЗАВАЛЬНЮК, Юрій ВАСИЛЮК та Ілля НЕМЧЕНКО). Усіх призерів нагородили дипломами, а переможців ще й новенькими 4 – х гігабайтними флешками.
Решта учасників твердо налаштовані взяти реванш, який у Школі інформатики планують незабаром організувати.

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1142 0
«Моя хвилина слави» в ефірі Першого місцевого. http://pdm.ogo.ua/?p=1133 http://pdm.ogo.ua/?p=1133#comments Mon, 02 Apr 2012 08:28:39 +0000 natalka http://pdm.ogo.ua/?p=1133 Протягом декількох тижнів ми розповідатимемо про переможців щорічного загальноміського конкурсу «Моя хвилина слави», котрий вже вчетверте проводить Рівненський палац дітей та молоді, ініційований міським Парламентом дітей. Цьогоріч його учасники дивували співами, танцями, гуморесками та, новим для конкурсу, піт боксом. Сьогодні Ви побачите дівчинку, котра у свої 8 років підкорила співом не тільки журі, а й всю глядацьку залу ПДМу.

Вікторія Редькіна переможниця конкурсу «Моя хвилина слави» у номінації «Естрадний вокал» молодшої вікової категорії. Дівчинка виконує пісні українською, російською та англійською мовами. У свої вісім років Віка твердо вирішила: в майбутньому буде співачкою. Тому вже з малечку привчає себе до дисципліни та постійно тренується.

Відео – http://youtu.be/PqGoPflR1dk

]]>
http://pdm.ogo.ua/?feed=rss2&p=1133 0