This version of the page http://www.ukrdzi.com/shema-proyizdu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-18. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
Продукти

Продукти "Держзовнішінформ" дозволяють без значних зусиль орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Інформаційні монітори
Бюлетень «Огляд цін»
Каталог «Імпортери та експортери України»

послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

виставкова діяльність

Відділ організації виставкової діяльності та бізнес-конференцій запрошує до співпраці в контексті організації виставок, тематичних експозицій, торговельних місій, конференцій, панельних дискусій, прес-конференцій, бізнес-форумiв, програм b2b метчмейкiнгу, круглих столів, ділових зустрічей.

Більше інформації
 
Новини

27.07.2012
Експортери плоского прокату намагаються стабілізувати ціни
У липні експортери сортового прокату і сталевих напівфабрикатів з СНД були змушені знижувати ціни пропозицій в умовах низького попиту з боку ключових споживачів. Невисокі темпи будівництва зумовлені міжсезонням в Європі та святкуванням Рамадану в мусульманських країнах.
27.07.2012
За минулий тиждень світовий ринок цукру характеризувався волатильністю
За минулий тиждень світовий ринок цукру характеризувався волатильністю, однак вцілому ціни на солодкий продукт зміцнились, зберігши таким чином тенденцію до зростання, яка виникла ще на початку червня.
Всі новини
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні монітори
Виставки та конференції