This version of the page http://vtc.vn.ua/automobilist.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-17. The original page over time could change.
Автомобіліст


Вінницький технічний коледж

Вінницький технічний коледж
Винницкий технический коледж

ВІДПОВІДІ

на поширені питання

Навчання
Абітурієнту
Студенту
Випускнику
Комп'ютерне відділення
Радіотехнічне відділення
Автомобільне відділення
Фінансове відділення
Економічне відділення
НовиниАбітурієнтуПро коледжВідділенняПравила прийомуЗаочна формаБази практик

Про коледж

Студенту

Абітурієнту

Співробітнику

Життя коледжу

Структура коледжу

Наукова робота

Зворотній зв'язок

До відома

Автомобіліст

З 1995 року у Вінницькому технічному коледжі вперше в Україні розпочато підготовку молодших спеціалістів за спеціальністю 5.05070205 “Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів”.  Кваліфікація - молодший спеціаліст електромеханік.

Термін навчання –3 роки 10 місяців.

Щорічно здійснюється підготовка спеціалістів відповідно до ліцензованого обсягу(60 осіб), переважна більшість  яких (80%) навчаються за державним замовленням.


Для якісної підготовки молодшого спеціаліста створені та оснащенні сучасним обладнанням кабінети і лабораторії, постійно оновлюється  матеріально-технічна база відділення.

Викладацький склад

Під час навчання студенти отримують теоретичні знання та практичні вміння, які забезпечують кандидат технічних наук,  викладач методист, п’ять викладачів вищої категорії.

Практичні вміння

Під час навчання студенти отримують теоретичні знання та практичні вміння, які забезпечують кандидат технічних наук,  викладач методист, п’ять викладачів вищої категорії.

В процесі навчання студенти мають можливість здобути робітничі професії та пройти виробничі практики на сучасних сервісних центрах та станціях технічного обслуговування державної та приватної форми власності. Таких як СТО АТЛ, Вінниччина Авто, Беркут –транс, сервісні центри Mazda, Skoda і т.д.

Студенти електромеханічного відділення отримують робітничі професії – слюсар електрик та водій автотранспортних засобів категорії  „ВС”.

Де продовжити навчання

Випускники можуть продовжити навчання за скороченим терміном у  вищих навчальних закладах третього та четвертого рівня акредитації: Вінницькому національному технічному університеті, Вінницькому національному аграрному університеті, Харківському автомобіледорожному університеті.

Ким можуть працювати наші випускники

По закінченню коледжу  наші випускники можуть обслуговувати, діагностувати, ремонтувати електричне та електронне устаткування, бортові компютерні системи управління автомобілем, працюючи  на держаних та приватних підприємствах, виконуючи професійні обовязки:

- Комп’ютерна діагностика та ремонт систем керування двигуном, трансмісії, ходової частини, органів керування автомобілем та додаткового електроустаткування.

- Діагностування та ремонт акумуляторних батарей.

- Автоелектрик.

- Майстер дільниці.

- Завідувач зони технічного облуговування та ремонту.

- Технік з експлуатації автотранспортних засобів.

- Технік з ремонту автотранпортних засобів.

- Менеджер сервісного обслуговування.

Наші здобутки

У 2009 – 2010  навчальному році студенти електромеханічного відділення перемогли в обласному конкурсі «Кращий за професією» (з транспортних дисциплін).

Щорічно на базі Вінницького технічного коледжу проводиться обласна виставка технічної творчості в якій протягом тривалого часу наші студенти виборюють перше місце.

Студенти електромеханічного відділення беруть активну участь в обласних та міських спартакіаді. На нашому відділенні навчаються чемпіон області з настільного тенісу та майстер спорту міжнародного класу з кульової стрільби.

Наше дозвілля

Із задоволенням наші студенти беруть участь в гуртках художньої самодіяльності, полюбляють екскурсії та подорожі.

Шановні абітурієнти! Чекаємо вас на навчання у стінах ВТК.