This version of the page http://www.uden-s.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-15. The original page over time could change.
UDEN-S - Електроопалення, системи опалення, автономне опалення, інфрачервоні обігрівачі
Головна
Продукція
Відгуки
Переваги
Розрахунок опалення
Як придбати
Монтаж опалення
Сертифікати
Стати дилером
Корисна інформація
Запитання-відповіді
Вакансії
Контакти

Опалення UDEN-S - ексклюзивний контракт з Сонцем

 

Щороку після закінчення опалювального сезону, намагаючись утамувати тремтіння в тілі (чи то нервове - від рахунків за опалення, чи просто не встигли відігрітися), ми, так чи інакше, повертаємося до питання обігріву свого помешкання чи офісу. А сучасний ринок автономного опалення, переповнений пропозиціями й новинками, створює проблему вибору для більшості з нас.

Твердопаливні котли є доволі трудомісткими, потребують постійного контролю, окремого приміщення для зберігання палива та, на жаль, втратили свою основну перевагу - відносну дешевизну палива.

Геліосистеми й теплові насоси ще не скоро стануть доступними для нашого населення.

Електричні конвектори, не дивлячись на їх зручність і працездатність, надто прискорюють роботу лічильника.

А розповіді про низьку ціну на газ (до якого ми так звикли), навіть в порівнянні з електроенергією, що постійно дорожчає, сьогодні вже здаються справжньою казкою.

Що ж обрати?

Повернімося до джерела! Тепер тепло має ім'я.

UDEN-S® - енергозберігаюче автономне електричне опалення.

Увесь світ сьогодні прагне максимально використовувати відновлювальні джерела енергії, тобто енергію сонця, вітру, води, що генерують саме електроенергію.

Електроопалення - найпопулярніше з усіх видів опалення в Західній Європі, Канаді, США. І не даремно. Жодні опалювальні системи не відповідають краще всім вимогам людини ХХІ століття, ніж електричні.

Спираючись на найсучасніші досягнення і розробки світової економіки та маючи багаторічний досвід роботи з різними опалювальними системами, наша компанія створила, апробувала та успішно задовольняє попит споживачів на індивідуальне інфрачервоне опалення, що поєднує у собі економічність, доступність, надійність та елегантність.

Секрет - у самій природі тепла, адже, подібно до нашого Сонця чи славнозвісної російської пічки, променисте опалення UDEN-S® обігріває, в першу чергу, не повітря, а безпосередньо людину та оточуючі її предмети.

Інфрачервоні електричні обігрівачі UDEN-S® на основі теплих панелей та теплого плінтуса зручні в управлінні, прості в установці, безпечні, довговічні, гармонійні навіть у вишуканому інтер'єрі. Це те чудо, що забезпечить у будь-яку пору року незабутнє відчуття затишку та комфорту. І ми пропонуємо його вам.

Чому 60% наших клієнтів звертаються завдяки рекомендаціям знайомих?

Тому що ми пропонуємо високотехнологічну якісну продукцію.

Тому що ми швидко й професійно виконуємо свою роботу, назавжди вирішуючи ваші проблеми з опаленням, даючи змогу забути про холодні незатишні вечори, сирі стіни та перегріте повітря.

Саме тому, що ви просто не знайдете жодної компанії з таким ставленням до клієнта. І такого відсотка задоволених замовників.

Економте до 50% в оплаті!

Система опалення UDEN-S®:

  • однакова за експлуатаційними витратами, але в 1,5 рази дешевша в установці, ніж газова;
  • в 2 рази економічніша від конвекторів, електрокотлів, калориферів;
  • мінімум в 3 рази економічніша, ніж центральне опалення.

Що вам робити далі?

  • Ознайомтесь з нашим сайтом, отримайте необхідну інформацію, знайдіть відповіді на всі свої запитання.
  • Не відкладаючи, зверніться до нас для отримання детального техніко-економічного розрахунку системи опалення вашого приміщення.
  • Замовте необхідну кількість обігрівачів для свого приміщення.
  • Не забудьте про послугу професійного монтажу!

Для нас завжди на першому місці клієнт і якість. Ми впевнені - ви будете задоволені результатом.

 

Станьте нашим другом у: