This version of the page http://www.yogalviv.info/instructors.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-12. The original page over time could change.
Інструктори
  • Новини
  • Розклад
  • Інструктори
  • Ціни
  • Контакти

Останні новини:

  • Йога для малечі та їхніх мам!
  • Новинка для любителів кулінарії.










Інструктори


Інструктори Львівської школи йоги дотримуються методу коректного підходу до хребта, який є класичним і направлений на збереження здоров'я як хребта, так і всього тіла.


Світлана Мартинюк

Інструктор по фітнесу, стаж роботи в спортивному клубі 7 років. Практика йоги з 1986 року. Креативний підхід до занять з використанням він'яс, елементів розтяжки і багаточисельних дихальних технік, які дозволяють розвивати витривалість і стабілізують внутрішній і зовнішній баланс.
 

Олеся Горбарчук

Сертифікований інструктор. Середня медична освіта. Практикує йогу з 2005 р. Приймала участь у семінарах Тані Півень, Анатолія Зенченко,Гуцалюка Слави, Смірнова Слави. У січні 2008р. знайомство з Анатолієм Пахомовим і коректним підходом до хребта, відвідувала семінари Київської школии йоги. Керівник Львівської школи йоги "Привітання Сонцю".
 

Олександр Бардашевський

Семінар А.Пахомова відвідав в вересні 2011р. На цих заняттях використовується комплекс вправ з коректним підходом до хребта, розроблених нашим інструктором Бардашевською Ларисою. Вони допоможуть зміцнити ваші м'язи, покращити фізичне здоров'я з мінімальним навантаженням на серцево-судинну систему. Проводить заняття "Гармонія".
 

Лариса Бардашевська

Хореограф, інструктор з фітнесу. Практика йоги з 1998р. Інструктор з йоги з 2004 року. Після кримського семінару Анатолія Пахомова у 2008р. - методика коректного підходу до хребта.
 

Оля Зеленчук

Практика йоги з 2007р. Веде заняття з йоги для дорослих за методикою коректного підходу до хребта в асанах Хатха йоги.
 

Олег Кiсiлевич

I дан WSKF. Почав займатися карате-до у 1992 роцi , тренер Б.Федечко.В 1994 роцi продовжив заняття в О.Гутковського. З 1998 року займається i тренує в СК "Кайтен" (В.Миргород). Тренерську дiяльнiсть розпочав в 1995р.Вихованцi - призери змагань рiзного рiвня.
 

Тарас Оленич

Вища медосвіта, працював у Міжнародному Ведичному Університеті. Президент клубу айкідо "Котдама" II дан. З 1996 - професійний масажист.
 

Анна Пам'ятка

Практика йоги з 2007 року.Проводить дитячі заняття за методикою коректного підходу до хребта в асанах Хатха йоги.