This version of the page http://oppb.com.ua/node/276 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-10. The original page over time could change.
У номері № 6 - 2012 | Охорона праці і пожежна безпека
  • Про видавця
  • Контакти редакції
  • Акції
  • Рекламодавцям
  • Пошук
 
Свіжий номер
Олеся ЩЕРБАК
Жнива – 2012. Протипожежна безпека врожаю
Читати далі >>>

У номері >>>
Читати зміст номеру>>>
ДОДАТКОВЕ ВИДАННЯ
зі змінними сторінками
«ОХОРОНА ПРАЦІ.
Практична енциклопедія»

У номері № 6 - 2012

Микола Федоренко

Норми безпеки при пересуванні людей у громадських будівлях

Фахівець Теруправління Держгірпромнагляду у Києві та Київській області розглядає нормативну базу, яка регламентує пересування людей у виробничих приміщеннях. Автор аналізує особливості будівель та їх конструктивних елементів та безпеку переміщення у них.

Анатолій Стовбун

Зайнятість працівників на відкритих територіях: проблеми гігієни праці та соціального захисту

У продовженні статті автор розглядає допустимі та шкідливі умови мікроклімату при роботі на відкритих територіях в основних клімато-географічних зонах України в теплу та в холодну пору року.

Олена Бочковська

Порядок страхування від нещасного випадку на виробництві та профзахворювання

У статті розглянуто порядок страхування від нещасного випадку на виробництві та профзахворювання. Аналізується сфера дії законодавства про страхування від нещасного випадку на виробництві та профзахворювання, процедура страхування працівників, вимоги до соціального страхування, нормативно-правові акти, які є підставою для відшкодування шкоди потерпілим на виробництві

Маряна Задорожна

Профілактика професійних захворювань, викликаних гіподинамією

Поради фахівця щодо профілактики професійних захворювань, які викликає гіподинамія. Лікар-профпатолог радить, як мінімізувати професійні ризики, пов’язані з малорухливим трудовим режимом.