This version of the page http://www.dem-alliance.org/oseredki/zaporizka-oblast.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-10. The original page over time could change.
Запорізька область
Eng
Укр
Вхід                  

Відповідальність - це та ціна, яку ми сплачуємо за владу

Вінстон Черчіль
Запорізька область
Рецепт від ДемАльянсу: як зберегти міській громаді майже 300 тисяч гривень ДемАльянс зупинив марнотрацтво на комунальному підприємстві
12.07.2012
Запоріжжя: правоохоронці сприяють незаконним поборам з громадян Запорізькі правоохоронці в питанні нав'язування платежів при оформленні закордонного паспорту прийняли сторону паспортних столів
05.06.2012
Запоріжжя: ДемАльянс через суд скасує незаконне рішення влади про публічні акції ДемАльянс подав до суду на виконком, який вийшов за межі своїх повноважень, прийнявши рішення “Про порядок розгляду звернень з питань проведення недержавних масових заходів у м. Запоріжжі”
04.05.2012
Маніфест чоловічої гідності для Пеклушенка Демократичний Альянс привітав губернатора Запорізької області з 8 березня
08.03.2012
ДемАльянс в Запоріжжі вимагає від губернатора скласти повноваження Команда Демократичного Альянсу вимагає від Голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Пеклушенко скласти повноваження Народного депутата України або ж відмовитися від посади голови Запорізької обласної державної адміністрації. А в подальшій своїй діяльності чітко дотримуватися норм законодавства України.
06.03.2012
В Запоріжжі Демальянс став співорганізатором поетичного вечора «Світ, якого ти не бачиш» - під таким гаслом у одному з караоке-клубів Запоріжжя відбулася літературна тусовка «Поетоскопія», організувати і провести яку допомогли члени «Демократичного альянсу».
15.12.2011
В Запоріжжі відбулася звітно-виборча конференція Представники запорізького осередку ВМГО «Демократичний Альянс» обрали нового голову та членів правління організації, провівши звітно-виборчу конференцію.
28.11.2011
Весілля в Запорізькому ДемАльянсі!!! :) В запорізькому осередку з"явилася перша ДА-родина!! Юра та Аня Сидорови! Вітаємо молодят!!!
10.11.2011
Чи збрехав запорізький голова з приводу парка ім.Пушкіна? Завдяки заходам "Демократичного альянсу" останнім часом у Запоріжжі гостро звучить питання реконструкції парку ім.Пушкіна. Після кількамісячного висвітлення у ЗМІ занедбаного стану зеленої зони проблема «зацікавила» і самих запоріжців. А тепер наче і влада відгукнулась на загальноміське «SOS».
07.07.2011
У Запоріжжі визначили «коло проблем» У Запоріжжі відбулось засідання «Адвокаційного клубу», організоване «Демократичним альянсом». Учасники тренінгу визначали «карту проблем» Запоріжжя і області. У першу трійку «лідерів» потрапили: незаконна забудова парків та зелених зон, а також відсутність нагляду за цими об’єктами; корупція у органах влади; «закритий» для громадськості розвиток інфраструктури міста.
03.07.2011
1234
Контакти

Запорізька обласна організація політичної партії "Демократичний Альянс"

   zp'at'dem-alliance.org

Інформація про команду

Голова - Сова Олександр   

  oleksandr.sova'at'gmail.com

 

Запорізький обласний осередок ВМГО  "Молодь Демократичного Альянсу"

   zp'at'dem-alliance.org

Інформація про команду та діяльність

Голова - Сидоров Юрій   

 jurii.sydorov'at'gmail.com