This version of the page http://temp.com.ua/ua/company.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-05. The original page over time could change.
ТЕМП  ::  Про компанію | каркас-сітки, механізми, матраци, повсть, металеві конструкції
  Блог ТЕМП
+38(0472)431622
Skype:  temp_ua
Про компаніюНовиниКонтактиФотогалерея 
Головна    Про компанію
Виготовляємо:
 Механізми трансформації для м'яких меблів 
 Ортопедичні каркаси, ліжка 
 Обладнання для спортивних майданчиків 
 Обладнання для дитячих майданчиків 
 Учнівські парти 
 Текстиль (ковдри, подушки) 
 Розкладні ліжка 
 Ортопедичні матраци 
 Сезонні товари (санчата, мангали) 
 Рекламні конструкції 
 Металоконструкції 
 Аксесуари 
 Новинки 
Послуги
 Виготовлення стьобаного полотна 
 Лазерна різка та гнуття деталей з листа 
Інформація:
 
Маєте запитання?
+38 0472 431-626
+38 050 447-1494
Телефонуйте!
Skype: temp_ua
ICQ: 555044402
 
 
Відео про виробництво
 
Підписка:
 
введіть
ваш e-mail:
 


ПАТ «ТЕМП» - одне з найстаріших промислових підприємств України, засноване у 1908 році. Основним напрямком роботи підприємства довгий час було виробництво обладнання для харчової промисловості. Продукція ПАТ«ТЕМП» і донині успішно експлуатується у різних куточка колишнього Радянського Союзу.

Згідно вимог часу, підприємство змінило сферу діяльності і на сьогоднішній день ПАТ «ТЕМП» є успішним і широко відомим виробником комплектуючих для меблів.

Основними напрямками роботи виробництва є ортопедичні матраци на пружинному блоці типу «бонель» та каркаси ліжок і диванів. На даному етапі максимум уваги приділяється розробці нових механізмів трансформації для меблів, а також вдосконаленню уже існуючих виробів.

Наша продукція характеризується високою якістю, перевіреною часом і покупцями. Компанія успішно співпрацює як з рядом великих українських підприємств (УІСП «ВЕНЕТО», ТОВ «Мареллі»), так і с зарубіжними виробниками меблів (компанія “Andre Renault”, Франция).

Паралельно з виробництвом комплектуючих для меблів, підприємство, завдяки своїй технічній базі приймає і виконує замовлення з високочастотної різки і гнуття металу та ін. робіт.

Важливо відзначити, що в 2010 році, завдяки потужній технічній базі, ПАО «ТЕМП» запустило нове виробництво – дитячих і спортивних майданчиків. На даний момент в Черкасах встановлено 7 повноціннихігрових комплексів ДСК-3, які включають містки, сходинки, гірки. Окрім цього, в багатьох мікрорайонах, дворах встановлені окремі елементи: гойдалки, каруселі, турніки, качалки.

У червні 2011 року до дня Міста в мікрорайоні «Митниця» в дарунок Черкасам був встановлений спортивно-тренувальний комплекс. Тепер кожен житель довколишнього району має можливість безкоштовнотренуватися на відкритому повітрі і підтримувати в здоровому тілі здоровий дух!


ТЕМП © 2012