This version of the page http://success.itstep.org/?cat=20 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-04. The original page over time could change.
Отзывы выпускников Компьютерной Академии «Шаг»: истории их успеха » Ровно

Ровно

Александр Валюшко: «Сетевой инженер — это клевый способ ощутить себя нужным»

0

На данный момент я работаю ведущим инструктором-консультантом по сетевой безопасности в компании Incom  (http://incom.ua). Наша компания помогает своим клиентам строить информационную архитектуру бизнеса в целом, затрагивая как традиционные для себя вопросы IТ-инфраструктуры, так и задачи бизнес-консалтинга, систем управления и бизнес-процессов. И поскольку у компании 30 филиалов, в том числе в Беларуси и Казахстане, мне приходится часто путешествовать. (далее…)

Олена Вирво: «Програмування — це безмежні можливості, творчий азарт і постійний професійний розвиток»

0

Я працюю Python-програмістом в софтверній компанії Softeserve у Рівному і в позаробочий час тестером в Axxos Industrisystem, Jönköping, Sweden.

Прийшла на роботу до Softserve приблизно рік тому, саме тоді закінчувала Академію, паралельно писала диплом та проходила стажування на роботі. А з  Axxos почала співпрацювати вже після року навчання у Академії. (далее…)

Юлия Змитрович: «Приятно, что Академия не просто дает знания, но и помогает с поиском работы»

0

На сегодняшний момент я работаю программистом в крупнейшей софтверной компании SoftServe в Ровно.

Кроме увлечения своей работой обожаю путешествовать. И сейчас у меня такая возможность есть. (далее…)

Владимир Кузнецов: «Следуйте за своими мечтами, и вы сможете достичь своих целей»

0

Я работаю Software Engineer в компании SoftServe. (далее…)

Сергей Шагоферов: «Из рядового дизайнера я стал руководителем отдела»

0

Я работаю руководителем технической службы Издательского дома «ОГО» в г. Ровно. (далее…)

Максим Кундос: «Каждый мой проект – это маленькое достижение»

0

Я веб-программист, кандидат технических наук, ассистент кафедры ТБВиМ Национального университета водного хозяйства и природоиспользования. Выпускник Компьютерной Академии «ШАГ» 2007 года. (далее…)

Михайло Назарук: «Нині я можу писати будь-якою мовою програмування»

0

Я працюю веб-програмістом у компанії SeoGraph (www.seograph.rv.ua). Закінчив Рівненську філію Комп’ютерної Академії «ШАГ» за напрямком «Розробка програмного забезпечення» та Рівненський державний гуманітарний університет (РДГУ) за спеціальністю «прикладна математика».  В основному займаюсь розробкою сайтів, встановленням готових CMS, правкою і налагодженням готових продуктів. З основних мов програмування використовую PHP, JavaScript, також при налагодженні серверів – bash. Використовую відомі фреймворки – PHP: Zend, Symphony, Kohana; JavaScript; jQuery, Moontools. (далее…)

Максим Перцов: «Изменила ли что-то Академия в моей жизни? Да все!»

0

Я закончил КА «ШАГ» в 2009 году. Сейчас работаю разработчиком программного обеспечения в области Data Recovery (востановление данных) в киевской компании Atola Technology. (далее…)

Олександр Семенов: «За ефективністю викладання усі університети програють «ШАГу»

0

Мені 21 рік, я закінчив Комп’ютерну Академію «ШАГ» у 2007 році за напрямком «Розробка програмного забезпечення» ще під час навчання в школі. Зараз працюю у Києві Java – розробником у компанії EPAM Systems та навчаюся на 4 курсі Київського національного технічного університету України «КПІ» за спеціальністю «безпека інформаційних та комунікаційних систем». (далее…)

Юрій Гунько: «Цінність на ринку мають знання та досвід»

0

Я працюю C++-розробником у відомій німецькій компанії з розробки комп’ютерних ігор CRYTEC (http://www.crytek.com/) у Києві. Крім того, останній рік працюю ще й над своїм власним проектом. Попередні 5  років працював у Києві в компаніях з розробки комп’ютерних 3D-ігор (Electronic Paradise, Vogster Entertainment). Сам я з Луцька і навчався у Рівненській філії КА «ШАГ» на напівстаціонарі. (далее…)

Вверх