This version of the page http://reporter.korrespondent.net/reports/7338 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-04. The original page over time could change.
Репортажи » Я - Корреспондент » Корреспондент
  E-mail подписка   Мобильные приложения   Язык:  рус 
 
зарегистрироватьсяВходlogin
 
 
 

Реальне і можливе (Першотравню присвячується...)

(8 фото)  1 мая 2011, 17:32  Andrey Nedzelnytsky
Тема:   Праздник на нашей улице
Конкурс:   Народная альтернатива
1 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  linkedin
Комментировать Отправить другу
1
2
3
4
5
6
7
8
   

Так сталось, що Україна перейшла в нову епоху, і моментально забула всі символьні атрибути радянської епохи, і я вирішив пофантазувати - що якби Україна стала соціалістичною державою - на відміну від теперішньої України - з буржуазно-ліберальною моделлю, а точніше - з моделлю "вовчого капіталізму". Мабуть, саме так виглядали і її альтернативні символи.

В свій матеріал включив зображення реального прапору УНР Рад робітничих селянських і казачих депутатів - червоний прапор з жовто-блакитною частиною в лівій верхній площині - що був прийнятий у грудні 1917 року в Харкові. Де в чому я згадував фільм "рсенал" Довженка - багато хто клянучи його за "ідеологічність", не побачив дійсно ті причини, які призвели до падіння уряду Центральної Ради.

Той факт, що соціалістична символіка жива, проілюстрував фотографіями - і вирішив зробити з репортажу вінігрет: що ж за Я-Корр без фото?

Також в свою розповідь включив -  в якості можливого герба - улюблений, де в чому гумористичний, і омріяний символ українців - Глобус України з досить символічним фото, з зіркою і тризубом, а також символічний герб реального стану України - проданої і занедбаної держави, що давно стала одним з центрів секс-туризму.

Всі векторні зображення, що були використані для створення графічних, були взяти з відкритих джерел для некомерційного використання, таких як freepik.com, сайтів агітаційної направленості, та ін.; фото - з архіву автора.

Тэги:  
герб , флаг , символы , алтернатива
Рейтинг:  
Чтобы проголосовать необходимозарегистрироваться
1 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  linkedin
Комментировать Отправить другу
 
 

Репортажи по теме

Підготовка до Параду колясок у Чернігові
2 августа 2011, 17:14  Експертна Думка
Шахтер теряет очки в Киеве. Арсенал-Шахтер 1:1
1 августа 2011, 00:43  John Fitzgerald Kennedy
Україна. Грані життя
31 июля 2011, 20:55  Andrey Nedzelnytsky
Все репортажи
 
 

Подпишитесь на Я-Корреспондент

Мобильные приложения
E-mail подписка

Обзор сети

Разместить рекламу
Candino С4373/2
Автозапчасти Донецк