This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6099 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-03. The original page over time could change.
Завод Porsche у Лейпцигу завершив кращий рік у своїй історії / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Вакансії



 
Новини

Завод Porsche у Лейпцигу завершив кращий рік у своїй історії

Штутгарт/Лейпциг. Завод Porsche у Лейпцигу завершив кращий рік з моменту свого заснування. З січня по грудень 2011 року з конвеєрів саксонського заводу зійшли 93 838 автомобілів, з них - 62 004 Cayenne та 31 834 Panamera.

«У порівнянні з минулим роком ми збільшили виробничі показники у Лейпцигу на 47% та розраховуємо на підвищення продуктивності і в поточному фінансовому році», - коментує Вольфганг Ляймгрубер, член правління компанії Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, який відповідає за виробництво. Більше 2400 клієнтів у 2011 році приїхали на завод у Лейпцигу особисто, щоб забрати свої Porsche, а також скористалися наданою можливістю для огляду заводу та випробовування своїх автомобілів в умовах бездоріжжя.

«Porsche у Лейпцигу – це історія успіху, яку завод продовжує послідовно творити з моменту запуску виробництва у 2002 році. На сьогодні понад 900 співробітників забезпечують найвищу якість автомобілів Panamera і Cayenne, що сходять з конвеєра заводу. Для того, щоб відповідати високому попиту на наші автомобілі, ми вперше, починаючи з цього тижня, переводимо роботу на заводі у трьохзмінний режим», - продовжує Ляймгрубер. З урахуванням додаткової нічної зміни у Лейпцигу щоденно будуть випускатися близько 500 автомобілів.

«2012 рік почався для нас з виконання поставленої задачі, суть якої у переведенні персоналу підприємства на роботу у три зміни, а також адаптації нашої гнучкої системи логістики та інших виробничих відділів до зростання обсягів виробництва. Крім цього, завод готується до випуску нового модельного ряду», - коментує Зігфрід Бюлов, голова ради директорів компанії Porsche Leipzig GmbH. - «Ми розширюємо завод для виробництва моделі Cajun. Наша мета – це зростання. Компанія Porsche інвестує в розширення свого саксонського заводу більше 500 мільйонів євро, який до 2013 року стане підприємством повного циклу з власним фарбувальним та кузовним цехами. Для проекту Cajun на заводі у Лейпцигу буде створено 1000 нових робочих місць. Залучення і кваліфікація нового персоналу – надзвичайно важливе питання для нас». Він додає: «Ми інтенсивно продовжуємо шукати кращих спеціалістів у регіоні, в Німеччині, та й на міжнародній арені. При цьому з’явилася нова тенденція – багато саксонців, які довгі роки працювали і вчилися далеко від своєї батьківщини, хочуть повернутися назад. Нових колег, перш за все, ми шукаємо для відділів якості, кузовного виробництва і відділу логістики. Цей рік обіцяє багато роботи, цікавих подій і приводів для свята». У 2012 році завод Porsche у Лейпцигу святкує ювілейну дату – десять років з початку виробництва – і організовує впродовж року численні заходи на заводській території  і в місті.

Порше Центр Київ
Офіційний дилер Порше  http://porsche.ua/dealers/kiev

 

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д