This version of the page http://imi.org.ua/world (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-01. The original page over time could change.
Світ | Інститут Масової Інформації
EN UA
Моніторинг | Наші партнери
Російського блогера, який розкритикував РПЦ, оголосили в міжнародний розшук
31 Липень, 11:38
Державне телебачення Сирії замовчує про бої в Алеппо
31 Липень, 11:34
Двом колишнім головним редактором News of The World висунули звинувачення у прослуховуванні
25 Липень, 17:42

Колишнім головним редакторам News of The World Ребека Брукс і Енді Коулсон були висунуті офіційні звинувачення в змові та організації незаконного прослуховування телефонів. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на рішення британської прокуратури, пише lenta.ru.

Китайським ЗМІ заборонили критикувати владу в новинах про повінь
25 Липень, 17:27

Пекінська влада наказали журналістам місцевих ЗМІ зосередитися на позитивній інформації в новинах про повінь, яка трапилась 21 липня і забрала життя 37 людей. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на газету The Beijing Times, пише lenta.ru. Повінь в Пекіні була викликана зливами, визнаними найсильнішими в регіоні за останні 60 років.

Журналістів петербурзького видання "Фонтанка.ру" викликають в поліцію
25 Липень, 17:08

Авторів статті про розкрадання бюджетних коштів, розміщеної на порталі «Фонтанка.ру», викликали в поліцію. Про це повідомляє lenta.ru. Журналісти Марія Могилевська, Ірина Тумакова та Євген Вишенков повинні з'явитися для бесіди до слідчого управління вранці 26 липня. У зв'язку з чим їх викликають в поліцію, на сайті «Фонтанки» не сказано.

Реклама алкоголю в друкованих ЗМІ Росії має зникнути до кінця року
24 Липень, 13:58
У Росії набула чинності заборона реклами алкогольної продукції на телебаченні, радіо, в Інтернеті, на транспорті та вуличних рекламних щитах Про це повідомляє BBC.
Чорногорського дипломата засудили за напад на журналіста
24 Липень, 12:37
Суд столиці Чорногорії, Подгоріці, засудив колишнього чорногорського дипломата до півроку позбавлення волі умовно за напад на журналіста, повідомляє Радіо Свобода.
 
Милян Муґоша, син мера столиці, працював у 2009 році у посольстві у Вашингтоні, коли він напав на редактора газети «Вієсті» Михайла Йововича. В результаті нападу журналіст отримав розрив барабанної перетинки.
Російська поліція вимагає від "Московского комсомольца" 2 млн рублів за звинувачення у цензурі
24 Липень, 11:01

УМВС Архангельської області вимагає від газети «Московский комсомолец» 2 млн рублів за звинувачення у протидії журналістському розслідуванню, повідомляє “Маркер”.

Держдума РФ ухвалила закон про реєстр сайтів з забороненою інформацією
12 Липень, 12:01

Держдума РФ 11 липня ухвалила в другому і третьому читаннях законопроект, що передбачає створення єдиного реєстру сайтів з забороненою в Росії інформацією, повідомляє ИТАР-ТАСС.

В Йорданії під час телешоу депутат націлив на опонента револьвер
10 Липень, 08:34
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • далі ›
  • в кінець »
Проект існує за підтримки:
Відродження