This version of the page http://ifds.org.ua/seminarijne-bratstvo.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-01. The original page over time could change.
Івано-Франківська Духовна Семінарія - Братство

Братство

Поїздка до Дем’янового Лазу

4 травня, з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата прот. Олександра Левицького, було зреалізовано черговий пункт плану діяльності Братства свщмч. Йосафата, а саме – поїздку до Дем’янового Лазу, з метою вшанувати пам’ять невинно закатованих там жертв політичних репресій комуністичної влади у 1941 році.

Детальніше...

Вибори нового голови Братства свщмч. Йосафата

1 лютого, з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата прот. Олександра Левицького, в семінарійному храмі відбулося зібрання усіх членів Братства свщмч. Йосафата, на якому було обрано нового голову Братства.

На початку зібрання о. Микола Семенишин, віце-ректор ІФДС, та о. Юрій Павлюк, помічник духівника семінарії, відправили молебень до свщмч. Йосафата. Тоді, о. Микола виголосив проповідь про те, що завжди треба радіти у Господі, сповняти своє серце правдивою радістю. Після молебню, о. Юрій, під спів колядки, поблагословив кожного члена Братства мощами св. Йосафата. Отець також подякував минулому голові Братства свщмч. Йосафата брату Тарасу Стельмащуку за ревну працю та старання протягом керівництва Братством.

Детальніше...

Відвідини дому нічного перебування!

 

 

З благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії прот. Олександра Левицького 14 грудня брати-семінаристи, які приналежні до Братства свящмуч. Йосафата, здійснили поїздку в Дім денного перебування, що є в м. Івано-Франківську , щоб засвідчити свою християнську любов до позбавлених опіки людей. Цей харитативний вчинок милосердя семінаристи провели разом із спільнотою «Добре серце», яка існує при монастирі оо. Редемптористів м. Івано-Франківська.

Детальніше...

Відвідини інтернату м. Снятин

З благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії прот. Олександра Левицького 30 листопада брати-семінаристи, які приналежні до Братства свящмуч. Йосафата, здійснили поїздку до інтернату м. Снятин, щоб засвідчити свою християнську любов та проявити солідарність до позбавлених батьківської опіки дітей. Цей харитативний вчинок милосердя семінаристи проявили разом із спільнотою «Добре серце», яка існує та діє при монастирі оо. Редемптористів м. Івано-Франківська.

Детальніше...

Зібрання молитовної групи Братства св. свящмуч. Йосафата

16 вересня у семінарійному храмі відбулося зібрання молитовної групи Братства св. свящмуч. Йосафата, яка збирається кожної п’ятниці, щоб спільно заносити свої молитви перед Престіл Всевишнього Господа.

Детальніше...

Сторінка 1 з 5

Початок
Попередня
1
2
3
4
5
Наступна
Кінець

Головне меню

Пошук

Семінарійний часопис


Актуально!

Святий Климентій Римський повернувся на кримську землю
23 липня 2012, 10.44
«Особливою є подія, яку ми переживаємо тут, у цьому маленькому храмі. Це подія повернення Папи Климента Римського на
Детальніше...
«Ми боляче переживаємо поділ єдиної Київської Церкви, народженої від Володимирового Хрещення», – Глава УГКЦ для італійського видання «Il Regno»
23 липня 2012, 10.37
«Я відкритий до діалогу, а навіть більше – вважаю, що повинен відбутися процес примирення з РПЦ. Маємо історичні рани, які
Детальніше...
Особливими учасниками Всеукраїнської прощі до Давнього Галича будуть діти та молоді подружні пари
21 липня 2012, 23.17
19 липня 2012 року в Івано-Франківську, в приміщенні конференц-залу готелю “Станіславів”, відбулася прес-конференція з
Детальніше...
Блаженніший Любомир (Гузар): «Позиція "проти всіх" на виборах для мене дивна»
21 липня 2012, 23.13
Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Любомир (Гузар) не поділяє на виборах позицію при
Детальніше...
Папа Венедикт XVI призначив о. Бориса Ґудзяка Апостольським Екзархом для українців Франції
21 липня 2012, 13.53
У суботу, 21 липня 2012 року, у Ватикані повідомлено про те, що Святіший Отець Венедикт XVI прийняв зречення з уряду, яке у
Детальніше...




Наша кнопка

Вгору
Гальваническое покрытие защищает набор инструментов от ржавчины. . Новость! фем - ищите тут. . шкафы купе в прихожую