This version of the page http://www.pulsarua.com/prod_shveyni_polotna.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-28. The original page over time could change.
Швейні полотна » Сайт ТОВ-компанії "Пульсар і К°"

Швейні полотна

  ТОВ-компанія «Пульсар і Ко»  пропонує широкий асортимент продукції, виготовленої на сучасному обладнанні, яка відповідає всім вимогам, встановленим як у вітчизняній, так і у світовій легкій промисловості, і користується великим попитом серед споживачів. Неткані полотна нашого виробництва використовуються у швейній, меблевій, взуттєвій, автомобілебудівній, хімічній, харчовій промисловості, атомній енергетиці, виробництві будматеріалів, в цивільному, промисловому і дорожньому будівництві. Починаючи з 2002 року - в будівництві нафто- та газопроводів. Якість наших виробів підтверджена сертифікатами відповідності в системі УкрСЕПРО та ГОСТ Російської Федерації.


Швейні полотна


Голкопробивні полотна

Підкомірці - використовуються для підкладки комірів, на підплечики та ін.

  Детальніше


Холстопрошивні полотна

Ватин та синтоватин - використовуються як утеплювач для пальто, курток та ін.

  Детальніше


Об'ємні полотна

Синтепон швейний - використовується як утеплювач для пальто, курток та ін.

  Детальніше


Термоскріплені полотна

Для бортів одягу, на підкладки та ін.

  Детальніше



неткані полотна, виробництво нетканих матеріалів, швейні полотна, синтепон, ватин, синтоватин, фільц, флізелин, шерстяні наповнювачі, бавовняні наповнювачі, об'емні полотна, полотна для гладильних валів, голкопробивні полотна, термоскріплені полотна, ниткопрошивні полотна, технічні полотна, швейні полотна, холстопрошивні полотна, фибертекс, неткані матеріали, дублювання матеріалів, синтепон, синтепон продаж, синтепон виробництво, купити синтепон, синтепон Київ, синтепон ціна, продам синтепон, синтепон опт, для виробництва синтепону, обладнання для виробництва синтепону, де купити синтепон, ватин, купити ватин, ватин в, ватину, ватині, виробництво ватину, на ватині, купити синтапон в Україні, синтепон київ, синтепон хмельницькій, Пульсар, Pulsar.
Старший менеджер зі збуту швейних полотен
Багуля Юрій Олексійович
+38 0362 60 99 30
+38  050 339 32 32