This version of the page http://volvo.winnerauto.ua/ua/news/news4233 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-26. The original page over time could change.
Манікюр під колір вашого Volvo S60? / Віннер Автомотів - офіційний дилер Volvo/Вольво
      Кросовери
    • XC60
    • XC70
    • XC90
      Універсали
    • V50
    • V60
    • V70
      Седани
    • S40
    • S60
    • S80
      Купе
    • C30
    • C70
    • Продаж
      та послуги
     
     

    Новини







    Манікюр під колір вашого Volvo S60?

    повернутись до списку

    Новий Volvo S60 – це автомобіль, що привертає увагу, автомобіль з особливою емоційністю та задоволенням від керування. Одночасно з участю в Женевському автосалоні компанія випустила ексклюзивну колекцію неймовірних аксесуарів. Вони ідеально підходять до автомобіля та його цільової аудиторії. Наприклад, як щодо пари витончених саф΄янових рукавичок чи набору з трьох лаків для манікюру в приголомшуючих кольорах Ember Black, Vibrant Copper та Cosmic White?
     
    "Volvo, напевно, перший автовиробник, хто пропонує своїм споживачам лак для нігтів. Ми хотіли зробити щось інше, з легким відтінком гумору та деякою несподіванкою під час запуску на ринок нової моделі, одночасно пропонуючи жіночій половині нашої цільової групи незвичайний продукт," – каже Івон Хол Тобіасон (Yvonne Hall Tobiasson), менеджер з мерчендайзу та ліцензування головного відділення маркетингу Volvo Cars.

    Три відтінки лаків для нігтів нагадують три кольорові опції, що пропонуються на новому Volvo S60. Vibrant Copper – це один з презентаційних кольорів моделі. На Женевському автосалоні відвідувачів стенду Volvo Cars починаючи від 3-го березня зустрічав майстер з манікюру, що пропонував пофарбувати нігті в один зі спеціальних кольорів. Перед запуском нової моделі на ринок, Volvo Cars розробили колекцію аксесуарів, покликану доповнити новий автомобіль, вдосконалити знання бреду та згенерувати підвищений бізнес-потенціал нової моделі.

    Робота над розробкою продуктів для нової Volvo S60 перетворилася на більш складний процес, ніж будь-коли. Самі продукти повинні були мати стійку асоціацію з автомобілем. Volvo S60 – це авто, що випромінює емоційність та задоволення від керування. Ми мали за мету передати те саме відчуття, ту саму самовпевненість, нашим мерчендайзом," – пояснює Андерс Сакс (Anders Sachs), дизайнер з кольорів та матеріалів, що відповідав за розробку нового Volvo S60. Він також був частиною креативної команди, що розробляла колекцію.

    Сильний зв΄язок між автомобілем та мерчендайзом також прослідковується у виборі матеріалів та кольорів. Майстерність та висока якість характеризували весь процес, і це можна чітко побачити в отриманому результаті.

    Розробляючи ідеї для колекції, Андерс Сакс дав волю своїй уяві, своєму натхненню від нових трендів та ідей з таких сфер як мода, продакт дизайн, дизайн інтер΄єрів та архітектура.
    Найбільше з усієї колекції йому самому подобаються саф΄янові рукавички з витонченою обробкою та контрастним кольором строчки – такою ж, як в шкіряній оббивці салону нового Volvo S60.
    "Вони дійсно уособлюють задоволення від керування, нагадуючи гоночні рукавички з вирізами для пальців та перфорованою шкіряною структурою. В той же час, їх дизайн – в стилі шанованої часом класики, проте з блиском в очах," – каже Андерс Сакс. 
     
    Метою колекції було створити низку продуктів для використання власниками нового Volvo S60 – та, звичайно, власниками інших моделей – коли вони їдуть на вікенд в Париж, Лондон чи інше захоплююче місце.

    "Здатність спроектувати чийсь імідж стала неймовірно важливою. Колекція також сприймається з цього боку. Завдяки їй, ми надаємо нашим споживачам додаткової можливості самовираження, " – додає Андерс Сакс. Крім лаку для нігтів та рукавичок є такі аксесуари, як привабливі сонячні окуляри, ексклюзивна шкіряна сумка для вікендів, чохол для iPhone та брелок для ключів.

    "Сьогодні ми разом створюємо новий шлях запуску на ринок нової моделі автомобіля з відповідним мерчендайзом в якості гармонійного додатку. І вперше ми включаємо ці продукти в наші автомобільні брошури," – каже Івон Хол Тобіасон.

    повернутись до списку