This version of the page http://www.presa.ua/?mod=mod3&ind=5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-25. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
    ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Держспецзв’язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України





Версія для друку

Шановний Видавець!

Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса" оголошує про початок договірної кампанії на 2013 рік (I півріччя). Для організації розповсюдження видань за "Каталогом видань України" (далі – Каталогу) Вам необхідно надати до 18.06.2012 р. нижченаведені документи:

  1. Гарантійний лист (Додаток 1-а) - дотримання форми зразку обов'язкове.
  1. Копію платіжного доручення про перерахування коштів на р/р ДП "Преса" (з вказанням номеру існуючого договору). За відсутністю платіжного доручення документи не приймаються.

Для спрощення проведення оплати послуг по організації розповсюдження видань за передплатою по «Каталогу видань України» на 2013 рік ДП «Преса» готове надсилати Вам рахунки. У зв'язку з цим необхідно, до моменту подачі документів (бажано не пізніше 14.05.2012 р.), направити на адресу ДП «Преса» по електронній пошті заповнену форму для обрахування вартості послуг (додаток 6). Після її опрацювання Вам буде висланий рахунок для проведення оплати.

  1. Копію свідоцтва про реєстрацію видання (для нових видань, та тих, що пройшли перереєстрацію, свідоцтво має бути нотаріально посвідчене).

  1. Паспорт видання.
  • Копія довідки Держкомстату України або Головного міжрегіонального управління статистики про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій або фізичних осіб – підприємців.

  • Виписка з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій або фізичних осіб – підприємців (не більше місячної давнини на момент подачі документів).
  • Для фізичних та юридичних осіб:

  • на загальній системі оподаткування:
    • довідку податкового органу, в якому Видавець знаходиться на податковому обліку, щодо заявлених ним виду/видів діяльності (відповідно до реєстраційної картки) та обраної системи оподаткування доходів, отриманих від здійснення підприємницької діяльності;
    • копію свідоцтва платника податку на додану вартість (при наявності такого).

      • на спрощеній системі оподаткування:
    • копію свідоцтва про сплату єдиного податку (з відміткою податкової інспекції про групу платника єдиного податку та відсоткову ставку єдиного податку);
    • копію свідоцтва платника податку на додану вартість (при наявності такого).
  • Копію договору (або довіреності) на 2013 рік на право укладання договорів (надається у разі подачі документів не від імені засновника або тільки одним із засновників).

  1. Зразок видання (останнiй номер, що вийшов з друку та вiдправлений передплатникам).

Протягом півріччя умови приймання передплати не змінюються.

Доводимо до Вашого відома, що видання, які систематично порушують графік виходу друком, мають заборгованість по випуску видань або оплаті за включення до Каталогів попередніх періодів, включені до Каталогу не будуть.
Термiн подачi документiв на 2013 рік ( Іпівріччя ) з 14.05.2012 р. до 18.06.2012 р.
До листа додаються:

  • Зразок Гарантійного листа для включення до «Каталогу видань України» на 2013 рік (І півріччя) (Додаток 1а (1, 2, 3)).
  • Зразок паспорту (Додаток 2).
  • Умови включення до «Каталогу видань України» на 2013 рік (І півріччя) (Додаток 3).
  • Тематичний покажчик «Каталогу видань України» на 2013 рік (І півріччя) (Додаток 4).
  • Зразок «Варіантів передплати» (Додаток 5).
  • Форма для обрахування вартості послуг (Додаток 6).

Зразки документів (пп.1-6) можна отримати в договірному відділі ДП «Преса» або знайти на web-сайті нашого підприємства за адресою:Включення до каталогів/"Каталог видань України" 2013 (І півріччя)/ Версія для друку

Умови розміщення та надання рекламно-інформаційних послуг в Каталозі будуть повідомлені додатково.
Запрошуємо Вас, починаючи з 14.05.2012 р., до договірного відділу ДП "Преса" за адресою: вул. Г. Кірпи, 2 А, к.14. В разі ненадання або несвоєчасного надання необхідних документів, зазначених у листі, ДП «Преса» не гарантує включення видань до вищезгаданого Каталогу.

Контактні телефони договірного відділу ДП "Преса" : 248-78-09, 248-04-06;
факс: 248-03-84, 249-50-48.