This version of the page http://uz.gov.ua/?m=policy.charity&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-22. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів крок за кроком

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху пасажирських поїздів

Новини

20.07.2012

За 6 місяців 2012 року відремонтовано 9369 піввагонів

У першому півріччі державні підприємства, на баланс яких передані піввагони Укрзалізниці, плановими видами ремонту (деповським та капітальним) відремонтували 9369 піввагонів. Так ДП «Дарницький вагоноремонтний завод» за 6 місяців поточного року відремонтував 5156 піввагонів, ДП «Український державний центр з експлуатації спеціалізованих вагонів» («Укрспецвагон») – 4213 піввагонів.
19.07.2012

Доходи залізниці від роботи вантажних вагонів в Україні в рази вищі, ніж за її межами

Середньодобова дохідність українських вантажних вагонів, задіяних для перевезень у межах країни, в рази вища, ніж плата за користування ними у країнах СНД та Балтії. Про це повідомив генеральний директор Укрзалізниці Володимир Козак. «Дохід від одного критого вагону задіяного у перевезеннях у межах країни складає близько 500 грн/доб., натомість ми отримуємо за його використання у країнах СНД і Балтії близько 120-150 грн/доб.», – зауважив Володимир Козак.
Закрити