This version of the page http://www.radio-n.com/?page_id=560 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-22. The original page over time could change.
Програма “Місто для людей” | Радіо "Незалежність"
www.radio-n.com
  • Українська
  • English
 

Програма “Місто для людей”

    Це програма радіо “Незалежність”, яка виходь в ефір щопонеділка з 14,00 до 15,00 на ультракоротких хвилях 106,7 і по Львівській радіотрансляційній мережі.
     У програмі висвітлюється життя міста. У прямому ефірі гості програми розповідають про містобудування та архітектуру, функціонування міського комунального господарства, спеціальних державних програм збереження історичних та архітектурних пам `яток, традиції міщан, конкретних свят, які ми святкуємо, тощо.
     Особливістю програми є зворотній зв `язок з радіослухачами, які можуть впродовж години трансляції програми задавати запитання за номером телефону 235-41-41.

 

Львів – привітне місто. Напередодні Євро-2012 про підготовку міста до Єврочемпіонату. Про це в інтерв’ю з директором департаменту «Адміністрація міського голови Львова» Олегом Березюком.

 

Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 в центральній частині Львова буде створена пішохідна зона та, відповідно, обмежений рух транспорту.
Пішохідна зона діятиме з 28 травня до 5 липня (схема 1). Окрім того, у дні матчів УЄФА ЄВРО 2012 – 9, 13 та 17 червня – рух транспорту буде обмежений також в межах, так званого, малого автотранспортного кільця (схема 2) – з 00:00 год. 9, 13 та 17 червня до 12:00 год. у дні після матчів – 10, 14 та 18 червня. Детальніше – в інтерв’ю з начальником управління транспорту і зв’язку Миколою Жуком.

 

Цього тижня гостем студії радіо «Незалежність» був заступник начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області Михайло Курочка. У програмі йшлося про заходи безпеки у м. Львові під час проведення чемпіонату з футболу Євро-2012. Головне, на чому акцентують правоохоронці – це робота в рамках затвердженої інституції стюардінгу, що дозволить вивести за межі стадіонів працівників міліції. Відтепер українські уболівальники мають звикати до нових принципів роботи правоохоронців під час футбольних матчів – координація та запобігання інцидентів, а не покарання за фактом скоєння правопорушення та інші заходи, які здійснюватимуться в рамках Євро – 2012. Про це та інше слухайте у записі.

 

казуальные игры



Радіо "Незалежність" @ 2012 Всі права захищені.