This version of the page http://www.ukr.net/news/p_dtoplju-11323107-1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-16. The original page over time could change.
Підтоплює... | Новости | В регионе
новостиβ
День добрый, многоуважаемый пользователь! К сожалению, мы не можем гарантировать вам корректный просмотр данной страницы из-за устаревшей модели вашего броузера.
Предлагаем вам поставить один из следующих броузеров:

Підтоплює...

2012.03.09 14:02
Із таненням снігів у деяких населених пунктах району виникла проблема із підняттям грунтових вод. Як повідомив перший заступник райдержадміністрації Володимир Фик, відчули підтоплення присадибних ділянок та підвалів житлових приміщень у Березині. Найбільше постраждали жителі вулиць Січових Стрільців та Спортивної.
(Mykolaiv.info)

Читайте также:

9 мар
Одесса: Jack Daniel's толкнул молодого человека на преступление (Timer.od.ua)
9 мар
Сотрудники ГАИ на 8 марта вместо штрафов дарили женщинам цветы (DELFI.ua)
9 мар
Криворожанин попытался украсть имущество ПЖД на сумму 1500 гривен (0564.in.ua)
9 мар
Який подарунок хочуть рівнянки на 8 Березня? (РІА Пілон)
9 мар
Завод от мусора спасет? (Популярные Ведомости)

Еще по теме:

1 мар
Поза 200 хат підтоплено у Одеській області
Учора в Білгород-Дністровському районі у звязку з таненням снігу, замуленням дренажних систем та русла р. Алкалія, сталося часткове підтоплення талими та ґрунтовими водами (за попередньою інформацією) 205 дворогосподарств. Як інформує прес-центр (Expres.ua)
27 фев
На Одещині підтоплено будинки
В Ізмаїльському районі Одеської області підтоплено садові ділянки і будинки - виникла загроза підтоплення с. Матроська. (ICTV)
27 фев
На Прикарпатті тала вода підтоплює подвір'я
25 лютого внаслідок замерзання водовідвідної труби автомобільного моста та різкого сніготанення талою водою підтоплено подвір"я та будинок в с. Ясенів-Пільний Городенківського району. (Paralleli.if.ua)
3 фев
У Бориславі щодня 100 кубів газувиходить в атмосферу, нафта підтоплює підвали
На Львівщині в місті Бориславі щодня в атмосферу виходить 100 кубів газу, нафта підтоплює мешканцям підвали. Про це сьогодні, 3 лютого, заявив голова Бориславської міської ради Володимир Фірман під час загальнихзборів Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини». (Гал-info)
12 сен
Музично-драматичний театр підтоплює
Музично-драматичний театр підтоплює стічними водами. Споруда, якій сто шість років, потребує дренажної системи. Для того, щоб стіни театру не були мокрими, а земля не перетворювалася на глину було виділено... (Буковинська правда)