This version of the page http://www.ukr.net/news/bozha_rosa-11322042-1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-16. The original page over time could change.
Божа роса | Новости | Ивано-Франковск
новостиβ
День добрый, многоуважаемый пользователь! К сожалению, мы не можем гарантировать вам корректный просмотр данной страницы из-за устаревшей модели вашего броузера.
Предлагаем вам поставить один из следующих броузеров:

Божа роса

2012.03.09 12:47
Диво сталося на свято Стрітення Господнього. У храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього головному храмі скиту, котрий ще називають українським Афоном, замироточила ікона Ігуменя монастиря Манявського, одна з найбільших тутешніх святинь.
(Фirtka.if.ua)

Читайте также:

9 мар
Питання з видавництвом «Кобеляки» «зависло» (ЕХО з регіону)
9 мар
Президента Германии проводили в отставку с высшими воинскими почестями (Сегодня.ua)
9 мар
Впервые в Одессе для губернатора перекрыли дорогу (Храбро)
9 мар
8 марта под колонией Тимошенко: сотни цветов, концерт и мужской FEMEN (ФОТО, ВИДЕО) (INTV)
9 мар
В Херсоне взорвалась кухонная электроплита (Южноукраинские новости)

Еще по теме:

14 ноя
Мукачівський єпископ висвятив у Росії греко-католицького священника
Випускника Ужгородської богословської академії Восьмого листопада, в день великомученика Димитрія, під час Архієрейської Служби Божої в Свято-Преображенському соборі м. Новосибірска (Росія) було уділено ієрейські свячення диякону Павлу Гладкову, випускникові Ужгородської богословської академії. Літургію очолили Преосвященний владика Мілан, якому співслужив ординарій для католиків візантійского обряду в Російській Федерації єпископ Йосиф Верт, а також троє єпископів з [...] (Час Закарпаття)
4 ноя
Сьогодні - свято Казанської ікони Божої Матері
Казанська ікона Божої Матері — одна з найбільших святинь Російської Православної Церкви. Казанська ікона Богородиці є однією з найвідоміших і найшанованих ікон Божої Матері теж на теренах Східної Європи. (Newvv.net)
1 ноя
Патріарх РПЦ МП на зустрічі з главою католиків Росії констатував поліпшення православно-католицьких відносин
Патріарх РПЦ МП Кирил сподівається, що між православними і католиками в Росії буде розвиватися продуктивний діалог. За останні роки я бачу зміну відносин на краще між тими людьми, які належать до православних і католицьких громад у Росії. Спільними зусиллями ми розвіяли ту напругу, яка існувала в девяності роки, драматизм у відносинах, сказав Кирил на зустрічі з главою католицької Архиєпархії Божої Матері в Москві та митрополії католиків в Росії Архиєпископом Паоло Пецці 1 листопада в Москві. (Католицький Оглядач)
11 сен
Тернопіль вклоняється християнським святиням з Росії
Ковчег з мощами святителя Феофана Затворника і чудотворної Казанської Вишенської ікони Божої Матері прибули до Тернополя, передає кореспондент агентства. Святині доставлено із Свято-Успенського Вишенського жіночого монастиря, розташованого у Рязанській області Росії, сказав керуючий Тернопільською єпархією УПЦ архієпископ Сергій. Вони (Погляд)
11 сен
Тернопіль вклоняється християнським святиням з Росії
Ковчег з мощами святителя Феофана Затворника і чудотворної Казанської Вишенської ікони Божої Матері прибули до Тернополя, передає кореспондент агентства. Святині доставлено із Свято-Успенського Вишенського жіночого монастиря, розташованого у Рязанській області Росії, сказав керуючий Тернопільською єпархією УПЦ архієпископ Сергій. - Вони перебуватимуть в кафедральному соборі на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії до наступного вівторка. Довідка. (Укрінформ)