This version of the page http://www.gismeteo.ua/ua/adv5.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-15. The original page over time could change.
GISMETEO.UA: Вимоги до розміщуваних банерів

Інформація

  • Про проект
  • Інформація для ЗМІ
  • Інформація для WEB
  • Про рекламу на сайті
  • Часті питання (FAQ)
  • Гостьова книга
  • Мапа сайту
  • Контакти

Погода за вікном

Кам'янка

Черкаська областьУкраїна

Ясно
+30°C
+86°F
4м/с
9миль/год
14км/год
ПдЗ
743мм рт.ст.
991гПа
29д. рт. ст.
16%

Вимоги до розміщуваних банерів

Наш сайт використовує систему управління інтернетом-рекламою Adriver. Технічні вимоги до банерів можна знайти на цій сторінці.

Розмір файлу банера залежно від розміру в пікселях

  1. 728х90 до 35 КБ
  2. 240x350 до 35 КБ
  3. 728x240 до 50 КБ

НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ:

  1. Порнографічні та еротичні банери (у тому числі, що містять слова "еротика", "секс" т. п.).
  2. Банери, не відповідні нормам мережевого етикету (містять нецензурну лексику, мають образливий вміст та інше).
  3. Банери партнерських програм.
  4. «Новинні» банери сенсаційно-скандального вмісту в стилі жовтої преси. Виключення - посилання даного банера веде безпосередньо на новинний матеріал з тим же заголовком та вмістом, що і на банері.
  5. Політичні банери. Виключення - на банері вказані назва та URL сайту, на який веде цей банер.
  6. Банери, що містять зображення красивих (непривабливих) дівчат (хлопців). Виключення - їх наявність та зовнішній вигляд повністю виправдані тематикою рекламованого сайту. Тобто, якщо банер рекламує косметику, наявність дівчини може бути виправдано, якщо автомобілі - категорично немає.
  7. Банери, що є фізичними подразниками.
  8. Банери, що вводять відвідувачів сайту в оману. У цю категорію потрапляють банери, що містять тексти вигляду «Натисни та отримай безкоштовний...», або «Поздоровляємо! Ви стали переможцем... натисніть, щоб отримати...». Про якесь виключення може йти мова, лише якщо на банері постійно видно URL-адреса, на яку він веде.
  9. Банери, що порушують законодавство України.

ДОПУСКАЮТЬСЯ HTML-банери з аудіо супроводом, проте, відтворення звуку може ініціюватися лише натиском на відповідний значок на банері.


Назад

Наші проекти

  1. Gismeteo.Місяць пропонуємо Вашій увазі прогноз по містам України із завчасністю 45 днів, починаючи з 13-ої доби від поточної. Завдяки використанню ковзаючого режиму відображення, щодня прогноз зрушується на одну добу вперед.
  2. Gismeteo.Новини новинний аналітичний сайт присвячений погоді. На його сторінках можна знайти інформацію про стихійні лиха, народні прикмети, зміну клімату та багато іншого.
  3. Gismeteo.Туризм один з провідних туристичних сайтів, на якому Ви можете знайти повну інформацію про подорожі, у тому числі і екзотичних, екскурсіях, цінах на авіа та залізничні квитки, готелях та візах в інші країни.

Інформація про сайт