This version of the page http://lvbs.com.ua/mba5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-13. The original page over time could change.
Міжнародний компонент програми - LvBS




Промова Тараса Добка перед випускниками LvBS
Ярослав Притула: "Коли мене запитують про мої враження від Китаю, я відповідаю: це інша планета"
Наталія Яресько, співзасновник, головний виконавчий директор Horizon Сapital
Ярослав Грицак: "Багата країна бідних людей"
"Університети трансформуються у мережі", Софія Опацька
Тімоті Т.Лафер, директор, партнер Deloitte Consulting LLP
Контракти: Цінності та МВА
Обучение «мягкости»

Подкасти
Статті
Відео інтерв'ю
Онлайн інтерв'ю


Загальна інформація | Інноваційний дизайн програми | Учасники програми та процес прийому | Міжнародний компонент програми | Відгуки учасників | Випускники | Q&A

Найінноваційніша,  найдинамічніша  та  найбільш  надихаюча MBA програма

в Україні!

 

Наступна  можливість розпочати навчання на  програмі 7 листопада 2012 року!

 

Адреса для листування: mba_lvbs@lvbs.com.ua
 

Міжнародний компонент програми


Міжнародність програми КЕМВА є важливою її доданою цінністю, оскільки дає можливість відчути особливості глобального макросередовища, основні фактори впливу на економічне середовище як глобальне, так і кожної з країн зокрема.  Міжнародний компонент програми включає: 30% курсів - викладання міжнародними викладачами, виїзний навчальний модуль в одну із країн Центральної та\або Східної Європи, 10-ти денний навчальний тур в країни Азійського регіону.


Викладання міжнародними викладачами 30% курсів програми, а саме: практика бізнесу та менеджменту в міжнародному середовищі (включно з навчанням в одній з кращих міжнародних бізнес-шкіл з отриманням сертифікату), інноваційні бізнес-моделі, маркетингова стратегія: побудова ринково-орієнтованої організації, управління організаційними змінами, філософія бізнесу та організаційна етика. Окрім того, більшість інших курсів програми доповнені майстер-класами та семінарами міжнародних викладачів та представників міжнародного бізнес - середовища.

Перелік викладачів LvBS


Виїзний навчальний модуль в одну із країн Центральної та/ або Східної Європи
, що складається з навчання у бізнес-школі та зустрічей з керівниками успішних національних та міжнародних бізнесів. 

У 2010 році - навчання у Бізнес школі Центральноєвропейського університету у Будапешті (Угорщина), візит у компанії "General Electric" та "TriGranit", а також у Посольство України в Угорщині.


Детальніше про тур в Угорщину у новині
Галерея туру

У 2008 році - навчання у Варшавській Школі Економіки (Польща) - одному з кращих Східно-європейських економічних вишів, візит у компанію «Інтеркарз» та сніданок вдома в одного з найвідоміших громадських діячів сучасності, кінорежисера Кшиштофа Зануссі.


Детальніше про тур у Польщу у новині
Галерея туру


10-денний міжнародний навчальний тур
в одну із країн Азійського регіону є невід'ємною частиною курсу «Практика бізнесу та менеджменту в міжнародному середовищі» і дає можливість почути з перших уст про особливості роботи провідних національних та міжнародних компаній у Китаї, познайомитись з викладачами та прослухати курси про особливості ведення міжнародного бізнесу в Китаї, Тихоокеанському регіоні та Азії однієї з кращих бізнес-шкіл в Азії (бізнес-школи Гонконзького університету науки та технологій з отриманням сертифікату), а також пірнути в екзотичну культуру східної країни з визначною історією.

 

Репортаж з міжнародного навчального туру у Шанхай, Шеньжень, Гонконг (2011 рік)

Інформація про навчальний тур 2011 року

Стаття у zaxid.net 
Про тур у новині













 

Своїми враженнями про тур та "Піднебесну"  поділились випускники програми Key Executive MBA LvBS:


Олена Ларіна:
Керівництвом Львівської бізнес-школи була оптимально продумана програма перебування учасників програми МВА в Китаї, що дозволило чергувати заходи, які потребували зосередженості та розумового навантаження, - зустріч з Консулом України в Шанхаї, навчання в Гонконзькій бізнес-школі, відвідини інвестиційної, консалтингової, офшорної компанії, логістичного терміналу і т.д., та заходи, що приносили емоційне та естетичне задоволення, - відвідування садів та гробниці імператора, парків культур, дегустація вин, екскурсія на найвищий хмарошкряб у Шанхаї.
Мої головні враження:
• Геніально продумана внутрішня та зовнішня політика держави, яка дозволяє працевлаштувати максимально можливу кількість населення, в т.ч. шляхом залучення іноземних інвестицій та зовнішнього кредитування

Величезне бажання китайської молоді отримувати знання та освіту, при тому, що це все підтримується на державному рівні: стипендії, міжнародні обміни, гранти, 3-зіркові гуртожитки, навчальні авдиторії, електронні бібліотеки, футбольні, баскетбольні та льодові майданчики, тенісні корти, тренажерні зали.

  • Гармонійне поєднання традицій та культури як спадщини століть з технологіями хайтека
  • Толерантне співіснування різних культур, релігій та менталітетів
  • Гостинність китайського народу
  • Чистота і порядок на вулицях, в транспорті, високий рівень дисциплінованості

Дуже дуже дякую


Тарас Тимо:
Щодо отриманих вражень, поїздка в Китай перевершила всі сподівання. Ділитися цими враженнями важко - це треба побачити самому.

Мене вразило декілька речей.

  • Насамперед це небачений мною досі у жодній країні розвиток інфраструктури: залізниць, магістралей, мостів, будинків-хмаросягів... Хоча про це доводилося чимало чути перед поїздкою, все таки побачене не могло не вразити масштабами і надзвичайно стислими термінами будівництва.
  • Поряд з цим, розпався міф про Китай як про монстра, що розвивається лише індустріально, нещадно експлуатуючи природні ресурси і знищуючи довкілля. Хоча проблеми з екологією в Китаї, безперечно є, проте вражає також і велика кількість зелених насаджень в новозбудованих районах, великі і красиві парки, штучні озера, квітники. Все таки, поряд з розвитком технологій і економіки, китайці дбають про гармонію з природою і «зелене» середовище для людини.
  • Ще одне чітке враження - величезні кількості: півторамільярдна країна, двадцятип'ятимільйонне місто Шанхай, шестимільйонне «провінційне містечко» Сучжоу, дев'ятизначні цифри фінансових оборотів місцевих компаній і т.д.
  • Китай неоднорідний і неоднозначний, як неоднорідний і неоднозначний наш світ, четвертину населення якого становлять китайці. Тут можна побачити і крайню бідноту і сяючу блиском розкіш, якісь брудні візки на вулицях поряд з найпрестижнішими автомобілями, найяскравіші прояви глобалізації і футуристичні архітектурні витвори поряд з старовинними традиціями й історичними пам'ятками. У суміші всього цього Китай цікавий і неповторний.


Віктор Піддубний:
Я не можу говорити про цілу країну, адже я побачив лише малу долю відсотка за цей короткий час, але про Шанхай та Гонконг поділюсь враженнями. Вражень надто багато і зосередитись на чомусь одному неможливо.
 

  • Будівництво усюди. Усюди баштові крани та важка техніка. За декілька метрів від існуючих автострад зводяться повітряні дороги, та швидкісна залізниця. Місто потужно готується до Експо 2010.
  • Я був вражений відсутністю символіки комуністичної партії на кожному кроці та новиною про те, що в Китаї легально існують інші партії та організації.
  • Я не можу уявити своє життя у місті з населенням 20 млн. людей, а коли тобі говорять, що ми знаходимось у провінційному місті на кшталт Стрия і його населення складає близько 3 млн. чоловік, то стає якось некомфортно.
  • Одним із найнеприємніших днів подорожі було відвідання Технопарку Суджоу. Місто, яке було створене 15 років тому, і є спільним проектом Китайського та Сінгапурського урядів. З даху адміністрації міста я дивився на мегаполіс і переповнювався відчуттями заздрості та сорому за Україну. Зрештою все звелося до обговорення політичних тем.
  • Їжа не така гостра, як запевняли колеги, та дуже проста. Базові страви - це рис та курка.
  • Враження дуже позитивні і якщо у Вас буде можливість відвідати Китай - без вагань збирайте речі.
Загальна інформація | Інноваційний дизайн програми | Учасники програми та процес прийому | Міжнародний компонент програми | Відгуки учасників | Випускники | Q&A


15
Червня
2012
Початок прийому документів на програму MS IN INNOVATIONS AND ENTREPRENEURSHIP
17
Липня
2012
Авторська програма Павла Шеремети "Стратегія прориву"
11
Жовтня
2012
LvBS виступить інтелектуальним партнером Human Capital Forum 2012
14
Жовтня
2012
Cкористайтеся можливістю поїхати у захоплюючий та пізнавальний тур у Китай разом з LvBS


27
Червня
2012
"Як налагодити успішну онлайн комунікацію", – зустріч Спільноти LvBS
27
Червня
2012
LvBS виступила співорганізатором Школи менеджменту'12
25
Червня
2012
Київ: "Вирішення управлінських дилем" - програма для компанії AES «Україна»
20
Червня
2012
Київ: «Неперервне вдосконалення процесів. Ощадливе виробництво» для заступників директорів філій з питань технології УДППЗ «Укрпошта»
11
Червня
2012
«Управління командою» для менеджерів компанії N-iX
09
Червня
2012
Модуль у червні виявився одним із найбільш емоційно насичених з усієї програми Key Executive МВА.
02
Червня
2012
Вітаємо випускників програми Key Executive MBA Львівської бізнес-школи УКУ!
25
Травня
2012
"Управління проектами. MS Project". М.Київ
23
Травня
2012
Бізнес-спільнота Києва спілкувалася про натхнення з відомим поетом, видавцем Іваном Малковичем
22
Травня
2012
Відбувся захист проектів випускників програми Key Executiv MBA 2012 року.
03
Травня
2012
Ректор УКУ на Українському інвестиційному саміті в Лондоні говорив про довіру в бізнесі
03
Травня
2012
У Львові презентували програму з інновацій та підприємництва
Український Католицький Університет
Календар подій
Завантажити буклет
Розсилка LvBS
RSS
Copyright © 2008 Lviv Business School
Developed & powered by Bambuk 2008