This version of the page http://www.foxtrot.ua/Article.aspx?AreaID=105 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-12. The original page over time could change.
Фокстрот
 
  eng рус укр  
Управляюча компанія/Хто ми

Хто ми


Група компаній «ФОКСТРОТ» - одна з найбільших комерційних структур України, лідер вітчизняного рітейлу, яка стабільно працює в економічному просторі країни і активно впливає на розвиток громадянського суспільства в державі.

Група компаній «ФОКСТРОТ» володіє торговими марками: «Фокстрот. Техніка для дому », «FoxMart», «Техношара», «Секунда» і «Montres». Оптимальна система управління, потужний інвестиційний ресурс, ефективна координація та кооперація дій, проведення спільних маркетингових заходів забезпечують високий авторитет торгових марок.

З 2008 року до складу Групи «ФОКСТРОТ» входить компанія DEPOT Development Group, яка займається управлінням нерухомістю. У цьому ж році задекларовано створення управляючої компанії Групи "ФОКСТРОТ" з метою підвищення ефективності інвестицій у бізнес-проекти Групи "ФОКСТРОТ".


Рада співзасновників затвердила організаційну структуру управляючої компанії бізнесу, згідно якої до складу УК увійшли:
— фінансово-економічний департамент,
— департамент ІТ,
— управління персоналу,
— юридичний департамент,
— відділ PR,
— відділ діловодства.

 
 










28.06.2012
Фокстрот розпочинає продаж Nokia Lumia 900
З 1 липня мережа «Фокстрот. Техніка для дому презентує українських споживачам новинку від Nokia на базі Windows Phone - Nokia Lumia 900.
06.06.2012
«Фокс і Трот» розпочали канікули з благодійної акції!
10 шкіл-інтернатів Запорізької області в День захисту прав дітей повезли додому з благодійної акції «Літо для всіх» у Кирилівці
06.06.2012
Всеукраїнський конкурс "Молодь тестує якість" визначив кращих юних експертів з якості
6 червня у Києві відзначили школярів, що перемогли у Всеукраїнському конкурсі з молодіжного споживчого тестування «Молодь тестує якість».



Новини Вакансії УК ГКФ Прес-релізи Зворотній зв'язок Анонси Акції