This version of the page http://kherson.klichko.org/news/show/1160 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-10. The original page over time could change.
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?


Останні події

16 травня відбулася прес-конференція.

16 травня в прес-центрі інформаційного агентства «ПІК» відбулася прес-конференція для журналістів області.

Пресу на захід запросили лідери Херсонської обласної партійної організації «УДАР»: голова обласної ради партії Михайло Фабрін та його заступник Андрій Путілов.

Головною темою прес-конференції став вихід з партії Ігоря Семенчева, голови Антонівської селищної ради. Михайло Фабрін розвіяв чутки і розвінчав поширену деякими ЗМІ некоректну інформацію щодо виходу Ігоря Семенчева з партії «УДАР». Заступник голови Херсонської обласної організації партії «УДАР» Андрій Путілов заявив, що вихід Ігоря Семенчева з партії сьогодні, здатний дати відчутне збільшення її прихильників завтра. У той же час, Андрій Путілов зазначив, що останнім часом спостерігається постійне зростання активності тих, хто симпатизує Віталію Кличко, як політику і справжньому українцю.

У зв\\\'язку з виходом з партії \\\"УДАР\\\" Ігоря Семенчева звільнилася і посада Херсонського міського голови партії. Михайло Фабрін представив журналістам Олександра Маломужа, який був обраний на партійній конференції головою міської організації. Олександр Маломуж, відповідаючи на питання журналістів, підтвердив готовність працювати і запевнив, що міська організація під його керівництвом, стане більш міцною і згуртованою. Завершуючи прес-конференцію, голова обласної організації партії «УДАР» підсумував, що прийом в партію буде і далі базуватися на порядності та принциповості. А питанням партійної дисципліни буде приділятися особлива увага.

  16 Травня 2012 +Коментар | подобається