This version of the page http://ufib.com.ua/index.php/main (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-08. The original page over time could change.
Українська Федерація Індустрії Безпеки
English   Русский

 

Про УФІБ
Головна
Про УФIБ
Місія та Візія УФІБ
Переваги членства в УФІБ
Порядок вступу до УФІБ
Керівний склад
Документи УФІБ
Комітети
Робочі групи
Проекти УФІБ
Члени УФІБ
--------------------
ТК 165
--------------------
Нормотворча та законодавча діяльність
--------------------
Корисні посилання

Бібліотека

 

Об’єкти:

Технічні засоби:
Регіон:

Бренди:


      



І Міжнародна конференція «Банківська безпека: проблеми та рішення»

10-11 липня 2012 року у м. Києві відбудеться І Міжнародна конференція «Банківська безпека: проблеми та рішення».

Організатор конференції – журнал «Банкиръ», партнером конференції є ВГО «УФІБ».

Мета конференції – обговорення проблематики банківської безпеки в Україні, ознайомлення з новітніми технологіями та обладнанням у сфері банківської безпеки. Під час конференції обговорюватимуться питання економічної безпеки, інформаційної безпеки, протидії шахрайству у фінансових структурах, а також технічним засобам захисту.

Запрошуємо до участі.

Докладніше про захід
Умови участі в конференції Членам УФІБ – знижка 20%
Заявка на участь

 

УФІБ створив робочу групу з питань безпеки дорожнього руху

18.04.2012 р. ВГО «УФІБ» та ВГО «Асоціація безпеки дорожнього руху» підписали Меморандум про співпрацю, основною метою якої є спільне розроблення та впровадження спеціалізованих програм, спрямованих на мінімізацію наслідків та профілактику дорожньо-транспортного травматизму в Україні. З метою належної реалізації положень Меморандуму рішенням Ради Федерації від 01.06.2012 р. у ВГО «УФІБ» створено робочу групу, до складу якої увійшли Дата Лінк, КАРД-СІСТЕМС, ISTAGROUP та ITV. Організація діяльності цієї РГ та порядок розширення кількості її учасників шляхом добровільного приєднання інших членів УФІБ регулюється затвердженими Радою Федерації «Тимчасовими правилами роботи робочої групи УФІБ з питань розроблення технічних рішень для реалізації державної політики України у сфері безпеки дорожнього руху».

 

Мінекономрозвитку відповіло УФІБ, коли буде скасовано обов’язкову сертифікацію ЗОП

В рамках реалізації Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2012 року № 187/2012, ВГО «УФІБ» звернула увагу Міністра економічного розвитку і торгівлі України Порошенка П.О. на необхідність скасування процедури обов’язкової сертифікації у системі УкрСЕПРО продукції розділу 15 «Засоби охоронного призначення» Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні, затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 01.02.2005 р. № 28.

 

Україна у 2013 році прийматиме з’їзд європейської асоціації EURALARM!


21-22 травня в Нідерландах було проведено генеральну асамблею Євраларм (EURALARM). Невелике місто Ноордвійк на узбережжі Північного моря приймало європейських фахівців сфери технічних засобів безпеки від 24 професійних асоціацій з 17 країн Європи включно з Україною, а також від 13 міжнародних корпорацій. Учасниками цієї непересічної події, яка щорічно проводиться в різних країнах Європи, були також представники Європейського парламенту та Єврокомісії, керівники інших європейських професійних асоціацій – партнерів EURALARM, менеджери інноваційних проектів у сфері безпеки, що впроваджуються за фінансової підтримки ЄС.

 

АРХIВ НОВИН

 
Закритий розділ

Партнери







Контакти


03179, м. Київ, просп. Перемоги, 123, оф. 407


Тел.: (044) 284-1216

E-mail: ufib@ufib.com.ua