Українською
  English version
Архів новин
Рада директорів
Партнери
Контакти
 
 







Засідання Фінклубу


Фінансовий Клуб
запрошує Вас на своє третє засідання, яке відбудеться

29 вересня (четвер, 16:00 – 18:00)
м. Київ, вул . Грушевського, 3, «Де Люкс»

Тема засідання:   Фактори фінансового успіху будівельного проекту 

 

Програма третього засідання нашого Клубу:

  • Вступне слово організаторів засідання. Затвердження Положення щодо Фінансового клубу КСУ.
  • Тенденції українського ринку нерухомості. Можливості співпраці з іноземними інвесторами. Микола Орлов, партнер юридичної фірми «ОМП»  Спеціалізація: нерухомість та будівництво, земельне право, сільськогосподарське право, фінансове та банківське право, податкове право. Входить до 100 кращих юристів Украйни за рейтингом видавництва «Юридична газета» (2010 р.)
  • Побудова системи звітності для керування проектом – ключ до успіхуОлена Луценко, члена Ради директорів Фінансової групи  Porto-Franco. Досвід: керівництво інвестиційними проектами в сфері нерухомості, оперування комерційною нерухомістю, будівництво жилої та комерційної нерухомості (5 проектів); розробка проектів ЄБРР та Світового банку для муніципалітету м.Одеси.
  • Прибутковість житлового проекту – чи можливо цим управляти?  Міфи та реальність. – Віктория Бірюченко директор МТД Аудит, член CFMA (Асоціації фінансових менеджерів будівельної галузі США). Досвід с супроводження проектів в сфері нерухомості 10 років. Виступ підготовлений на прикладі супроводження  реального проекту з будівництва м. Київ весна-літо 2010 року.  
  • Обговорення виступів, дружнє спілкування.

На завершення заходу відбудеться невеликий фуршет.

Будь ласка, зверніть увагу: для участі в засіданні Клубу обов’язково потрібно зареєструватися. Для членів Фінансового клубу КБУ захід є безкоштовним. Для представників компаній, що входять до Конфедерації будівельників України організаційний внесок складає 450 грн. Для інших учасників цей внесок складає 600 грн.

З повагою Оргкомітет засідання            

Реєстрація учасників:

тел.:   +38044 462-54-20

факс: +38044 425-34-72

IBuild
Перейти