This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-05. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Платіжнi картки
кредитные карты

Платіжнi картки

Платіжнi картки

Шановні клієнти!

Увага! Важлива інформація!

Повідомляємо Вам, що з 28 квітня 2012 року Банком змінено тарифи за операціями з платіжними картками. Нова версія тарифів приведена тут

Шановні клієнти - власники карток Visa Classic Domestic! Повідомляємо Вам, що з 28 квітня 2012 року Банком змінено локальну платіжну картку Visa Classic Domestic на міжнародну платіжну картку Visa Classic Unembossed (картка Inspire). Ви можете користуватися даною карткою за кордоном відповідно до нових тарифів Банку. 

Правлінням ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» прийнято рішення щодо припинення дії деяких послуг, що надаються власникам платіжних карток банку, а саме:

1.1.   надання виписки за рахунком поштою за вказаною адресою;

1.2.   надання виписки за рахунком через Інтернет;

1.3.   надання інформації про закінчення терміну дії картки поштою;

1.4.   надання інформації про закінчення терміну дії картки по телефону;

1.5.   блокування картки за допомогою SMS (для клієнтів, що користуються послугою «SMS-банкінг»);

1.6.   розсилка оновленого дисконтного каталогу;

1.7.   відкриття рахунку по кожній додатковій валюті;

1.8.   внесення змін у порядок відкриття/ використання мультивалютного/ одно валютного карткового рахунку;

1.9.   відкриття карткового рахунку для одночасного користування двома картками різних платіжних систем;

1.10.  виготовлення картки на пільгових умовах;

1.11.  оформлення платіжної картки вдома або в офісі.

Платіжна карткa є універсальним платіжним засобом, що дозволяє мати доступ до грошових коштів 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Платіжна картка може бути прийнята до оплати за товари та послуги практично в будь-якій країні світу. На відміну від паперових грошей немає необхідності в попередній конвертації, кошти що знаходяться на картці конвертуються в місцеву валюту автоматично.

Сучасна людина просто не уявляє своє життя без цього маленького шматочка пластику. Адже це набагато зручніше, надійніше й, звичайно ж, безпечніше готівки.

Різноманітність видів платіжних карток дозволяє вибрати ту, котра найбільше відповідає Вашим потребам, можливостям, стилю життя. Ви можете самі обирати набір необхідних Вам послуг: встановлювати ліміти, надавати доступ до Ваших грошей близьким людям, оперативно одержувати інформацію про стан рахунку і про виконані операції та інше.

Більш докладну інформацію про можливості кожної платіжної картки, перелік послуг, особливості карток ПРАВЕКС-БАНКУ Ви можете знайти у цьому розділі нашого сайту!


надрукувати сторінку »