This version of the page http://vnz.org.ua/novyny (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-02. The original page over time could change.
Новини - Вища освіта

Анонси

Конкурс фундаментальних досліджень між Державним фондом фундаментальних досліджень та Японським товариством сприяння науці
Конференція "POLYSOLVAT-9: 9th International IUPAC Conference on Polymer-Solvent Complexes and Intercalates" - 11 вересня 2012р.
16 жовтня 2012р.- IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»
3-16 серпня - VII Літня школа “Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики”

Новини

КНУ підписав угоду про співпрацю із Московським університетом

28 червня було підписано угоду про наукове, навчальне та культурне співробітництво між Московським державним університетом ім.М.В.Ломоносова (Російська Федерація) та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка (Україна).

Майкрософт технічно допомагає з електронним вступом "хмаринними" технологіями

За словами Міністра освіти  Дмитра Табачника, враховано проблеми, які виникли минулого року. Система електронної подачі заяв вийшла на новий технічний рівень, що дозволить уникнути незручностей.

Національний університет ДПС України готуватиме кадри для всього СНД

Національний університет ДПС України став одним з двох учбових закладів, обраних податківцями  СНД для підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів податкових органів країн Співдружності.

Дмитро Табачник забезпечить прозорість вступної кампанії

За словами Міністра, у 2012 році, як ніколи, пройшло широке обговорення державних Умов прийому і на нарадах, і в колективах вищих навчальних закладів.

Дмитро Табачник: ВНЗ не зможуть приймати заяви абітурієнтів без підключення до ЄДЕБО

Усі вищі навчальні заклади, які не підключаться до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, порушуватимуть рівність та прозорість Умов прийому.

У КНУ відбулася організаційна зустріч переможців міжнародного освітнього проекту Еразмус Мундус EMP-AIM

Завдяки Консорціуму Еразмуc Мундус переможці отримають можливість навчатися в провідних університетах Європейського Союзу, що зробить їх більш конкурентоспроможними на міжнародному ринку праці.

Дмитро Табачник розповів про обсяги державного замовлення на підготовку фахівців

Сьогодні під час селекторної наради щодо початку вступної кампанії Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник повідомив про обсяги державного замовлення на підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста та магістра.

Кількість абітурієнтів зросла на майже 25% - Дмитро Табачник

У 2012 році кількість абітурієнтів, які зареєструвалися на зовнішнє незалежне оцінювання, збільшитилася на 72 тис. осіб.

Фахівці обговорили стан реформування вищої освіти

25 червня 2012 року у Національному Темпус-офісі в Україні відбулася робоча зустріч-нарада Національної команди експертів з реформування вищої освіти України.

Могилянка відкликала апеляційну скаргу стосовно держзамовлення

Національний університет “Києво-Могилянська академія” відкликає апеляційну скаргу на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва за позовом стосовно державного замовлення, оскільки Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України в основному повернуло університетові державне фінансування в обсягах 2010 року.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
политика украины последние новости

Новини партнерів:

Погода, Новости, загрузка...
Loading...

Григорий Лепс
автомобили бу черкассы