This version of the page http://1945.com.ua/rekonstruktsiya-9-travnya-2012/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-02. The original page over time could change.
Фронтова постановка 9 травня 2012 | Нащадки Героїв

Нащадки Героїв

  • Об общественной организации «Нащадки героїв»
  • Вступить в организацию
  • Состав организации

Фронтова постановка 9 травня 2012

Перша фронтова постановка ВІКу “Нащадки героїв” пройшла в Калинівці  9 травня 2012 року. Підготовка до цього свята тривала цілий рік. А в останні місяці колектив клубу збирався на репетиції кожної неділі аби подарувати відвідувачам захоплююче видовище. Нічого схожого ще не було у Васильківському районі: сцени фронтового життя штабу військ вермахту, епізоди з життя санітарної частини РККА та напад радянського відділення піхоти на штаб німецького звязку з вибухами й пострілами полонили наших глядачів.

Щоб вступити у ВІК “Нащадки героїв” вам потрібно зателефонувати за номером 097 553 11 72 або заповнити анкету на нашому сайті 

До загалу було виставлено експонати нашого музею, мініатюрні моделі військової техніки, безкоштовний тир. Відвідувачі мали змогу зфотографуватись у формі та зі зброєю часів Великої вітчизняної війни.

Кількість клубів такого напрямку стрімко зростає. Тепер інтерес до історії другої світової війни набирає нових обертів і знаходить більш молодих прихильників. Взяти участь в реконструкції бойових дій може кожен. Ми запрошуємо в наші ряди бійців, готових спробувати себе на майже справжньому полі бою з вибухами та справжньою зброєю тих часів. Сценарій вашої ролі пишеться відповідно до ваших здібностей та можливостей. Вже кілька міст України чекають наших нових подвигів, заяву про вступ пишіть на сторінці “Вступить в организацию“.

 

↑ Вверх