This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/1084 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-30. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

80 ошуканих полтавських родин просять допомоги...

 

Полтавський «еліта-центр» продовжує обдурювати людей, що вклали в нього гроші. Мова йде про будівництво житлового будинку в Полтаві за адресою Боровиковського 11, забудовником якого є компанія «Полтавабудінвест».
Люди, які ще в 2007 році вклали свої кошти у будівництво цього будинку досі залишаються без житла і без коштів. Забудовник нахабно кинув людей напризволяще. За 5 років, що минуло з того часу, ошукані вкладники вже втомилися бігати в правоохоронні органи і прокуратуру. Не допомогли й листи Президенту і голові Верховної Ради. В результаті безхатченки отримували, відписки, пусті обіцянки, або просте ігнорування їх проблеми. Власне це стосується і місцевої влади, яка так само не квапиться вирішувати це питання.
Люди зневірилися, вони не знають вже до кого йти й до кого звертатися за підтримкою і допомогою. Вони залишилися один на один з повністю корумпованою судовою системою, де хабарі вирішуються все. Бо як інакше можна пояснити те, що керівництво «Полтавабудінвест», не понесло жодного покарання і не надало жодних компенсацій потерпілим. Кишенькові судді і прокурори відпрацьовуючи брудні гроші залишили організаторів цієї брудної афери на волі, без будь якого покарання.
Тому люди, які абсолютно втратили надію на справедливість, звернулися до лідера партії «УДАР» Віталія Кличка за допомогою у вирішенні цієї проблеми. Ошукані інвестори, а це 80 сімей, що вклали в будівництво більше 17,5 млн. грн., просять включити їхній будинок до державної програми добудови, тому що Полтавська ОДА вперто не бажає цього робити.

 

  3 Червня 2012 +Коментар | подобається