This version of the page http://www.expert-company.com/i/lng.ua/page.Autsorting (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-29. The original page over time could change.
Аудиторсько-консалтингова группа “ЕКСПЕРТ”
Про нас Morison International Послуги Клієнти Контакти

Нас рекомендують

[21.06.2012]

Бразильське представництво асоціації Morison International зміцнюється

Група компаній «APSIS Consultoria e Avaliações Ltda» (APSIS) приєдналась до Morison International (MI) зміцнюючи представництво MI в Бразилії.

 

APSIS пропонує консультативні послуги, фінансові оцінки і є дуже сильною в оцінці бізнесу та має високий статус в Бразилії та великий міжнародний досвід.
Група компаній «APSIS Consultoria e Avaliações Ltda» (APSIS) приєдналась до Morison International (MI) зміцнюючи представництво MI в Бразилії.

Детальніше ...

 

[21.05.2012]

Представництво «Morison International» у Відні

Асоціація «Morison International (MI)» створила представництво у Відні, Австрія, з призначенням компанії «Interfides Wirtschaftsprufungs-und Steuerberatungs GmBH» своїм членом.

 

Віденська фірма має 4 партнера і 35 співробітників. Фірма пропонує послуги в сфері бухгалтерського обліку, аудиту, оподаткування, послуг бізнес-консалтингу. Крім того, «Interfides» є однією з провідних фірм у сфері консультування некомерційних організацій та постачальників фінансових послуг.

Детальніше ...

 

[19.05.2012]

Рекордна кількість учасників конференції в Цюріху!

11-12 травня 2012 року, пройшла щорічна конференція «Morison International в Європі та Північній Америці (MIENA)» в Цюріху, Швейцарія.

 

У заході взяли участь рекордна кількість учасників для цього регіону. Крім того, було приємно бачити, багато учасників з інших регіонів, у тому числі з Австралії, Камбоджі, Камеруну, Китаю, ПАР та Сінгапуру.

Детальніше ...

 

[02.05.2012]

Круглий стіл «Реформування аудиторської діяльності в Україні на засадах законодавства ЄС»

26 квітня 2012 року в конференц-залі Федерації роботодавців України відбулось засідання Круглого столу на тему «Реформування аудиторської діяльності в Україні на засадах законодавства ЄС». На даному засіданні обговорювалися питання вдосконалення законодавства з регулювання аудиторської діяльності в Україні.

 

Дмитро Олексієнко, генеральний директор Аудиторсько-консалтингової групи «ЕКСПЕРТ» взяв участь в засіданні круглого столу.

Детальніше ...

 

[01.05.2012]

«Запровадження МСФЗ в Україні: проблемні питання та шляхи їх вирішення»

   
27 квітня 2012 року відбувся Круглий стіл «Запровадження МСФЗ в Україні: проблемні питання та шляхи їх вирішення». Організаторами заходу виступили Міністерство фінансів України, ДННУ «Академія фінансового управління» та Український союз промисловців та підприємців (УСПП).

 

Поговорити про проблеми, пов’язані з запланованим на цей рік переходом України на Міжнародну Систему Фінансової Звітності, зібралися найавторитетніші експерти галузі, в їх числі і Дмитро Олексієнко, генеральний директор Аудиторсько-консалтингової групи «ЕКСПЕРТ».

Детальніше ...

 


Архів новин

Новини


© 2004-2010
ТОВ «Аудиторсько-консалтингова група «ЕКСПЕРТ»

Made in Etechs
На головну Мапа сайту Пошук audit@expert-company.com +380 (44) 272 5321