This version of the page http://www.lanet.ua/company/contacts (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-28. The original page over time could change.
Контакти | Ланет Київ

Контакти

Отримати потрібну консультацію, замовити послугу, викликати спеціалістів або поцікавитись новими акціями ви цілодобово можете за телефоном:

(044) 500-03-03
або через
skype: lanet.ua
Skype працює тільки в телефонному режимі. Якщо ви бажаєте задати нам питання письмово, скористайтеся будь-якою з нижче наведених адрес електронної пошти.

Загальні питання, які ми найчастіше чуємо по телефону — порядок підключення, перелік послуг, проблеми з Інтернетом, акційні умови, користування персональною сторінкою. Якщо ви не знайшли потрібної вам інформації, напишіть нам на електронну пошту: info@lanet.ua.

Фінансові питання — розділ, що містить відповіді на основні питання стосовно фінансової сторони наших взаємовідносин: тарифні пакети, поповнення рахунку, користування терміналами, оплата через банк, призупинення послуги. Бажаєте більш детально дізнатися про способи оплати? Фінансовий відділ готовий надати потрібну консультацію: sale@lanet.ua.

В розділі Технічні питання ви можете дізнатися про порядок підключення до Інтернету, налаштування обладнання та доступу до внутрішньої мережі. Якщо у вас з`явилися складнощі з самостійним підключенням або проблеми з мережею, звертайтесь за додатковою інформацією до представника Центру Обслуговування Абонентів: support@lanet.ua.

Наша адреса

Центр обслуговування абонентів мережі працює щодня без перерви та вихідних.

Поштова адреса:

Київ, вул. Святошинська, 1а

Графік роботи:

Пн.—Пт. 9:00—19:00
Сб.—Нд. 10:00—16:00
Домашній інтернет та кабельне телебачення Карта сайту