This version of the page http://www.radio-n.com/?page_id=13 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-27. The original page over time could change.
Про нас | Радіо "Незалежність"
www.radio-n.com
  • Українська
  • English
 

Про нас

Радіо Незалежність – одна з перших недержавних радіостанцій в Україні. Розпочала виходити в ефір у 1991 році. Весь цей час, програми Радіо Незалежність були спрямовані на утвердження Української державності, на донесення до слухача правди про історію нашого народу, його найкращих представників. Нині ми прагнемо об’єднати зусилля усіх політичних і громадських організацій, владних структур, промисловців і бізнесменів в пошуках шляхів виходу з політичної та економічної кризи, в якій опинилася наша держава. На сьогоднішній день формат Радіо Незалежність – інформаційно-музичний. Воно працює на частоті 106,7 FM та по Львівській радіотрансляційній мережі. Кілька років триває плідна співпраця з Радіо Свобода та Польським радіо.

.::Кафе-клуб-студія “Гармонія”::.

.::Сторінка пам’яті Василя Чудика::.

Адреса: м. Львів, вул. Кн. Романа, 12

Телефон: +38 (032) 298 70 00, +38 (032) 293 07 05, +38 (067) 792 88 47, +38 (067) 767 40 26

E-mail: solomiya@ukr.net

MMORPG игры
1 коментар до цього записуВідправити свій
  1. Відповіcти

    Сайт сайтом, але станція втратила своє обличчя. Робіть програмний продукт – і будете мати слухачів. Замовте рейтинг в GFK Ukraine – і будете знати, що слухає публіка. Між іншим, формат колишнього Екорадіо – якраз те, що вам треба. А то музика формату All-In-One – це вже пережиток минулого.
    Пресухи онлайн – це круто, от тільки якщо вони наберуть масового проплаченого характеру – довіру буде важко повернути.
    Робіть висновки. Успіхів!

Залишити свій коментар

Введіть ваш Нік

Ваш Нік необхідний

Введіть діючий адрес электронної пошти.

Електронна пошта необхідна

Введіть своє повідомлення

Відміна


Радіо "Незалежність" @ 2012 Всі права захищені.