This version of the page http://vijsko.milua.org/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-26. The original page over time could change.
Українське військо у ХХ-ХХІ сторіччі

 

Останнє поновлення 4 квітня 2012 року

Вітаю вас на моїй сторінці!

Ця сторінка присвячена історії українського війська у ХХ-ХХІ сторіччі. Тут ви зможете довідатись про українські військові формування у Перших та Других визвольних змаганнях, а також про українців в інших арміях. На цій сторінці є також інформація про сучасний стан Збройних сил України, а тож інша інформація, яка стосується військової тематики (різні документи, наукові праці та спогади, однострої, мапи, фотографії, пісні та інше).

Трошки про пересування по сторінці. Головне меню із назвами основних розділів міститься вгорі над назвою кожного розділу. На цю - головну - сторінку можна попасти з кожної сторінки сайту, натиснувши на логотип вгорі сторінки. Сторінки розділу "Історія" містять загальний опис подій у певний період, а також посилання (лінки) на суб-розділи, які містять більш детальну інформацію по тій чи іншій темі. Перейти до них ви можете, натиснувши відповідну кнопку "Детальніше" поруч з назвою розділу - нова сторінка відкриється у новому вікні.

Якщо у вас є якісь думки з приводу цієї сторінки або інформація по темі, я буду щиро вдячний, якщо ви зможете поділитись нею по електронній пошті, або на форумі.

Я буду також щиро вдячний, хоча й щиро засмучений :) за повідомлення про помилки (як історичні, так і орфографічні) на моїй сторінці.

Євген Пінак

Адреса моєї електронної пошти: pinak77 @ yahoo.com (без пробілів, звичайно)